Blogaaja/Blogi


Nimi : Rullarinkeli/Aino
Cossaaja : vuodesta 2007
Ikä : 1991
Sijainti : Oulu
FavAnime : Dragon Ball, DMC, GTO, Utena, Kaiji, School Days
Vapaa aika : Cosplay, kuntosaleilu, rullaluistelu, tanssi, OF
Quote ~ There are no bad crews, only bad leaders~


Blogaaja

Ensimmäisen kerran termi-cosplay kanatautui korviini vuonna 2006, jolloin haaveet Animecon reissusta kariutuivat. Yksin matkaaminen Helsingin paasitorniin 14-vuotiaalta ei houkuttanut vanhempien korvia. Ensimmäinen cosplay-asu sai alkunsa 2007, kun olin vahingossa päätynyt (ainakin sinä lukuvuonna) Oulun nörteimpään lukioon. Animeconissa 2008 silmiini osuivat mitä upeimmat puvut ja siitä eteenpäin
olenkin joutunut syömään sanani "En ikinä laittas 300e johonkin hassuun pukuun!"

Pessimisti luonteeni alla piilee 'never give up'-asenne, joka aina ajan myötä tuottaa tuloksia niin harrastuksen parissa kuin arkielämässäkin. Cosplay harrastuksena on antanut minulle enemmän kuin mikään muu ennen. Mahdollisuudet siinä ovat rajattomat ja harrastus ei rajoitu vain pukujen tekemiseen ja pitämiseen. Olen päässyt kisoihin tuormaroimaan, luennoimaan aiheesta ja pitämään tapahtumiin muuta ohjelmaa, kilpailemaan ja järjestämään kisoja, tapamaan uusia ihmisiä, rakentamaan ryhmä-cosplay esityksiä jne. Vuodesta 2011 lähtien olemme myös yhdistäneet cosplayn ja liikunnan, josta olen saanut vielä vähän lisäpotkua tähän harrastukseen. Stekkailkaa www.operaatiofredrik.com !

Ennen cosplayta olen harrastanut yhtäsun toista. Mainittakoot pidempi Cheerleading-urani, jota aina sillointällöin tulee ikävä. Entä mikä minusta tulee isona? Ei hajuakaan, mutta tällä hetkellä kuulun kulttuuritutkimuken opiskelijoihin Oulun yliopistolla.

Blogi

Avain sana cosplay ja kaikki sen ympärillä. Cosplay on siis maailman napa! Blogi sisältää tekstiä tulevista cosplay suunnitelmista, koska me cossaajat olemme niitä itsekeskeisiä narsistiperseitä, conraportteja, enemmän tai vähemmän randomia avautumista aiheesta, sekä tutoriaaleja.

Blogatessani läpiluen tekstit, mutta yhdys_sanat tuntuvat olevan ikuinen ongelma, joten anteeksi siitä. Muistakaa myös hyvät ihmiset, että tekstit, mielipiteet ja tutot ovat yksinomaan minun tuotoksiani eivät absoluuttinen maailmaa ylläpitävä totuus.

Kysyttävää?
Meiliä osoitteeseen rullarinkeli (ät) hotmail . com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti