9.3.16

Winter Nekocon: Paljon tanssia!


Viime viikonloppuna suuntasimme kohti Kuopion Nekoconia, joka pidettiin viimevuotisen Animeconin tiloissa eli musiikkitalolla. Luvassa viikonlopulle oli tanssia cossikisassa, tanssia iltabile-esiintyjänä ja tanssia sunnuntain cossi-kisan väliaikatanssijana! Ja ei, en saanut tanssirapulaa, vaan päinvastoin voisin tanssia vähän lisää ja tehdä lisää tanssipohjaisia cossi-esityksiä! :)

Esityskisaan osallistuminen Julialla ja Vaughilla venyi puolellatoista vuodella, koska kirppareilta ei millään löytynyt juuri oikeanlaisia bootseja. Mitkä tahansa jalkineet eivät kelvanneet coveroitavaksi, koska niissä piti pystyä tanssimaan ja nostelemaan lehmitytyä lavalla. Esityksen rakentaminen oli mielenkiintoinen prosessi, koska juoni ja taustamusiikki ja esiintymisen tyylilaji  kerkesi vaihtua kolmeen kertaan. Ainut mikä alkuperäisestä esityidesta lavalle päätyi viime lauantaina oli country swing tanssityylinä ja hahmot.


Kisassa itsessään oli vain kolme esitystä, kaikki enemmän tai vähemmän tanssipohjaisia, mutta laatu korvasi määrän. Pidin kovasti viimeisestä Pokemon tanssiesityksestä ja sen tasoista tanssahtelua näkisin mielellään jatkossakin cossilavoilla. Omasta hetkestä lavalla nautin kyllä kaikin siemauksin, varsinkin kun viimeisimmästä tanssipohjaisesta cosplay-esityksestä on jo aikaa. Meille pamahti kisasta ensimmäinen sija, joka oli iloinen yllätys sen päälle, että sain toteuttaa taas yhden skittiunelmistaani.Kisaajan näkökulmasta järjestelyt olivat ihan ok. Pientä sähläämistä ja säätöä oli, mutta ne eivät vaikuttaneet omaan esiintymiseen tai olemiseen mitenkään joten hälläväliä. Bäkkäri oli ihanan väljää ja tarjolla oli juomista ja syömistä. Mammat kysyivät vähän liiankin usein "Onko kaikki ok?" eli positiivista tekemisen meininkiä kisassa oli, josta olen varsin tyytyväinen!

Kurotetaan taivasta.
Winter Nekocon oli  myös viimeinen kerta, jolloin esiinnyin tanssiryhmä BLUFFin mukana, jota on nähty useasti cossi-kisojen väliajoilla, conien avajaisissa, päättäjäisissä ja paljon muualla.
Frostin ECG-karsintojen jälkeen olimme Avatar-tiimin kanssa liekeissä kaikesta siitä hehkutuksesta ja iloisista ihmisistä, jotka tulivat juttelemaan kanssamme kisan jälkeen. Toisesta sijasta karsinnoissa ei voinut kuitenkaan jäädä nauttimaan ja juhlimaan tai antamaan haastista, koska minun piti kamalalla kiireellä keretä valmistautumaan BLUFFin kanssa iltabileiden esitykseen ja seuraaviin lavaharjoituksiin. Tässä vaiheessa turhautuminen oli suuri kun tajusi, ettei voi revetä moneen paikkaan yhtäaikaa. Viimeiset kolme vuotta olen yrittänyt kikkailla BLUFFin ja cossikisojen välillä coneissa, mutta enää energiat eivät vain riitä samaan. Kun touhuaa useamman ryhmän kanssa asioita samassa tapahtumassa, niin herkästi toisen projektin toteutus omalta osalta jää puoliperseiseksi. Sitten sitä potee huonoa omatuntoa, kun tanssiryhmä jää aina kakkoseksi cosplaylle ja eihän sen näin pitäisi mennä. Nautin enemmin yhdestä asiasta kerrallaan ja annan täyden työpanoksen sille porukalle missä milloinkin satun olemaan!


Tämä poppoon mukana olen kehittynyt tanssijana kuin esiintyjänäkin ja minulla tulee varmasti ikävä BLUFFin kanssa vietettyjä treenejä ja reissuja. Toivon ryhmälle kaikkea hyvää, onnea ja menestystä! Omaa tanssiharrastusta en missään tapauksessa lopeta vaan jatkan muualla, jotta voin nauttia siitä yhtä täysillä kuin cosplaysta.
Räbbänä kuvas taas!
Kaiken kaikkiaan takana on hirmuisen mukava viikonloppu. Pääsin lavalle kolmeen otteeseen ja hauskaa oli! Seuraavana vuorossa olisi Cosvision huhtikuussa ja siitä viikon päästä Vapun aikaan matkaamme Saksaan Dokomi nimiseen tapahtumaan tanssikisaamaan yhden punapään kanssa! Kuumotus kisasta itsestään on tasoa WCS, koska tapahtuma ilmoitti taannoin, että kisaa tuomaroi oma danssuidolini the K'suke jumalallisten muuvsien omaava odoriterölli! Mutta ensin Cosvision...

Heihei


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti