7.11.15

Regina WIP


Uudet tuulet puhaltavat ja uusi Atelier cosplay on melkein valmis! Syksyn aikana inspiraatiota ei juurikaan ole ollut blogin kirjoitteluun, mutta sen sijaan aikaa on kulunut hurjasti pukujen väsäilyyn. Cosplayn SM-kisat ovat ihan nurkan takana ja minulla on ilo ja kunnia toimia ryhmäsarjassa tuomarina. Tätä tilaisuutta varten olen yrittänyt saada aikaan uutta pukua. Luvassa pääosin kuvaspämmiä Reginan osalta ja vähän tekstiä : 3

Regina Curtis - Atelier Ayesha 


Puvun haasteeksi osoittautui useamman erisävyisen nahkan metsästys. Olen syksyllä kierrellyt kirppiksiä toivoen, että ihmiset olisivat heittäneet nahkarotsejaan pois useassa eri sävyssä. Rune Factoryn Jussin jälkeen en ole osannut oikein enää hyväksyä tekonahkaa, koska se vaan näyttää kököltä, mutta paremman puutteessa menettelee.

Olen sitten viimeksi värjännyt peruukkia 5-vuotta sitten ja täytyy todeta, ettei ole ollut ikävä. Peruukin värjäys on niin sotkuista ja hidasta hommaa, että sitä tahtoo välttää kaikin keinoin. Reginan kaltaista pitkää kiharaa liukuvärjättyä peruukkia ei kuitenkaan juuri oikeanlaisena löytynyt, joten piti turvautua lääräämään copickien kanssa.


 Koin kirjomisesta vieroitusoireita Summitin jälkeen! Eiku...
 Puvun teossa koin valaistumisen, ymmärtäessäni miten hanskoista saa istuvat.

Huovuttamista Jussin lampaanvillajämistä.
 

 Selkä kiitti epäerkonomisesta työasennosta töpötystuputus illan jälkeen. Voi pojat!


Jussin villanjämistä huovuttelin myös ympäri pukua pienoisia huopapalloja ja värjäsin kangasväreillä. Ensin meinasin idioottimaisuuksissani mennä ostamaan 5 eri sävyistä huopaa kunnes hoksasin, että valkoiseen villaan tarttuu ihan hyvin kaikki kangasvärit, joita omistan useissa eri sävyissä. Huopapallot ovat niin kawaii, että niitä tekee mieli pyöritellä ajan kuluksi.Tekonahka ei vain näytä hyvältä ja sitä katsellessa tulee paha mieli, uguu. Jahka kirpparit tarjoavat oikeaa sävyä, nämä lerpakkeet vaihdetaan oikeaan nahka päällysteeseen.


Onneksi Kaiska lahjoitti omaa hirven nahkaansa, että sain puolet puvun osista oikealla nahalla ja puolet keinonahalla. Kaiken kaikkiaan hahmolla on viisi laukkua tai pussukkaa vyötäisillä. Olen Kaiskalle monesti todennut olevani kateellinen, koska hänen puvuissaan on aina pussukoita, joihin voi mahduttaa tavaraa. Nyt sain vihdoin oman pussukkanyssykkä puvun.

Vielä on tehtävää, mutta niin on aikaakin. Hahmon proppia en sentään ajatellut SMeihin väsätä, mutta ensikesänä sen paskartelemiselle aikaa voisi raivata. Tsemppiä kaikille SM-tyypeille, nähdään Helsingissä!

Heihei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti