8.12.14

Luukku 8


Toisen viikon teemana ovatkin sitten poseeraukset. Omat kuvaesimerkit kalenterissa ovat hyvin simppeleitä ja toimivat niin shooteissa kuin conissa kuvaajille poseeratessa.

Yleisesti poseeraamisesta

-Kaikki tuntevat oman vatalonsa ja naamansa itse parhaiten eli poseeratessa kannattaa korostaa näin omia hyviä puolia.

-Pitäkää hyvä ryhti, vatsa sisään, rinta ulos. Tässä tosin kannattaa varoa ettei näytä ihan jäykkäpaskalta, vaan rennolta ja luonnolliselta.

-Kaksaria eli kaksoisleukaa voi välttää nostamalla kielen kitalakeen.

-Tutustu hahmon kehonkieleen (etenkin crossatessa), koska tällöin saat paljon enemmän luonnetta poseerauksiin.

-Harjoittele poseja! Napsi vaikka kokovartalo selfieitä ja tunntustele, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei poseeratessa.

-Jos oma mielikuvitus ei riitä tai poseeraaminen ei tunnu aluksi mukavalta, niin ota muualta mallia! Googlaa reffikuvia itseä miellyttävistä asennoista. Itse käytin tätä sivustoa aikoinaan, kun harrastin vielä piirtämistä, joten voisi käydä tähänkin tarkoitukseen.


Kommentteihin jakakaa ihmeessä omia poseerausvinkkejä ;p

2 kommenttia:

 1. Itse oon poseeratessa huomannut että liioittelu on hyvästä, ainakin niin että tuntee liioittelevansa. Monesti olen ajatellut että "nyt tuli hyvä kuva, poset kohdillaan ja jees!" mutta sitten kun katsoo kuvaa huomaankin itse, että pose on aika olematon :'D Tekee siis kaikki asennot kaksi kertaa voimakkaampina (en nyt keksi muutakaan adjektiivia tähän kuvaamaan mitä yritän sanoa...), oon huomannut että toimii ainakin omalla kohdalla.
  Teen myös ennen jokaista conia tai shoottia juuri tuota, että poseeraan koko cossi päällä peilin edessä ja otan muutaman kuvan jotta näkee mikä toimii ja mikä ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Heittäytymisestä minulla onkin tulevissa luukuissa, mutta ei tosiaan kannata pelätä näyttävänsä idiootilta, vaan niinkuin sanoit: liiotella :)

   Poista