24.12.14

Luukku 24


Hyvää joulua ja tästä lähtee viimeinen photoshootkalenterin luukku! Aiheena on miksi nyt sitten kannattaa photoshootata:

Funfunfun

Shoottaaminen ei todella ole mitään vakavaa touhua, päin vastoin. Vaikka itse pidän kiinni kaikenmaailman aikatauluista ja suunnittelen shootteja saadakseni onnistuneita kuvia, niin shootti tilanteet ovat enemmän leikkimistä ja larppaamista, kavereiden kanssa pelleilyä.

Itsetuntobuusti

Kun saat käsiisi kauniita otoksia, jotka on otettu oikeasta kulmassa, oikeassa valossa ja kauniissa maisemassa, niin pakostahan siinä ajattelee"OHO, olenko tuo todella minä?" Täytyy sanoa, että itselläni ainakin tulee todella hyvä olo itsestä, kun näkee onnistuneita cossi-kuvia ja häpeilemättä voi todeta "Ompa prkl nätti kuva!"

Hyvä tapa testata pukua

Moni cossari pitää ajatusta varmaan absurdina, mutta itse olen muutamien pukujen kanssa pyrkinyt pitämään shootin ennen kuin olen pitänyt costyymiä conissa. Tämä on hyvä tapa testata mikä toimii puvussa ja mikä ei ja näin saa aikaa ehkä korjailla vielä epäonnituneita kohtia (etenkin jos puvussa pitää esiintyä).


Keino jakaa kaunis pukusi muulle maailmalle

Tapahtumissa livenä tavoitaa vain murto-osan cossihahmon faneista ja conin käytävällä otettu kuva kauniista puvusta ei voita kuvaa, joka on otettu kauniissa hahmolle ominaisessa ympäristössä. Kun kuvia jaetaan internetissä tottakai puvulle kannattaa antaa arvoisensa tausta ja nähdä photoshoottaamiseen vaivaa.


Muisto itselle

On monia pukuja joita en itse enää käytä syystä tai toisesta, jolloin on mukava että on olemassa muisto, kun puku on ollut päällä. Muutoin vaiva tuntuu turhemmalta kun ei ole mitään todistetta millainen puku oli vuonna x päällä.


Toivottavasti kalenteri ei ole ollut täysi susi ja joistakin luukuista on ollut apuakin :p Ehkä innostun kalenterin vääntöön ensi joulunakin.

Rattoisaa Joulua!

2 kommenttia: