10.11.14

Cosplaykaamos


Taas se aika vuodesta jolloin ei ole näkyvissä coneja ja kauniita cossareita. Pelkkää lunta, pimeyttä ja lyhyitä päiviä ;___;  Pukujen tehtailu rintamalla on kuitenkin kaikkea muuta kuin hiljaista! Olemme Kaiskan kanssa saaneet päätettyä kaikki WCS-puvut ja julkaisemme niitä pikkuhiljaa WCS-face sivulla.

Ensimmäisen puvun eli ylimääräisen neljännen puvun, olemmekin jo julkaiseet ja oma pukuni on Yoko hahmon omasta musiikkivideosta.


OF puku rintamalla tulee tehtailtua ainakin seuraavanlaisia costyymejä:


Kuroko no Basuken Momoina seikkailen Yukiconin lauantai päivänä ja Harvest Moonin Vaughn valmistuu vasta myöhään lopukesästä WCS-finaali häsäköiden jälkeen.


Suunnitteilla on myös ollut kaverin kanssa ilmentää sarjarakkautta Bokura ga itan päähahmoilla. 

Näiden lisäksi on toki tulossa vielä 3 pukua WCS-finaaliin, jotka olemme Kaiskan kanssa sopineet paljastavamme puku kerrallaan vuoden mittaan. Sen verran raportoin, että pressi puku on hyvällä mallilla/puolivalmiina ja olisi tarkoitus pukea päälle Yukiconin sunnuntaille. Finaali-puku on hyvin alulla ja paraati puku löytyy onneksi valmiina kaapista. Tai melkein valmiina, koska halua olisi paranella joitain osia.

Tällaisia cosplay-suunnitelmia tällä kertaa. Joulun odotus alkanee pian ja jo pari vuotta minulla on hirveästi tehnyt mieli pitää omaa cosplay-aiheista joulukalenteria, mutta en ole keksinyt tarkkaa aihetta. Keväällä sain kuitenkin idean cosplay-photoshoot kalenterista, joten tänä jouluna voi kyseistä kalenteria seurata tästä blogista. Olen kaikkea muuta kuin jouluihminen, mutta kalenterit on hirmu kivoja ja loma :D

Kalenterin ensimmäistä luukkua odotellessa!

Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti