23.6.14

Ei kesälomaa, vain koulua, cosseja ja coneja!


Juhannus vierähti viilatessa ja höylätessä proppeja, sekä kuunnellen taustalla Muumeja. Cosplayn ohessa on myös tullut pakerrettua tulevan syksyn kandintyötä suomalaisesta cosplay-yhteisöstä. Kesäkuu on lopuillaan ja viimeiset päivät menevät, niinkuin kaverini sanoi, cosplay-pakkolomaa viettäessä :D

Epätavallisempi tapahtuma ennen Animeconia tulee olemaan Saksassa Frankfurtissa ESL ONE, jossa olisi tarkoitus tarkastaa DOTA2 henkinen cosplaykilpailu 3000e voittopotilla. Jos itsellä olisi tullut tehtyä joskus Dota-cossi olisin ehdottomasti tahtonut kokemuksen puolesta käydä kisaamassa, mutta nyt taidan jäädä katsomon puolelle.

Pariviikkoa ESL:n jälkeen kutsuukin Kuopio. Kuopiossa on conittajan paras kiinalainen ravintola. Lauantain pukusuunnitelmat ovat Animeconiin ihan auki, mutta sunnuntaina hengaan melko casuaalina Kaleido Starin Anna Heartina.


Seminaarin ja Aconin välissä lymyilee Kokkocon, jonne näillä näkymin olisi tarkoitus mennä Bluffin joukkoeen kanssa ja siinä sivussa vetää jokin pellepuku päälle. Mutta mikä, siinäpä vasta pulma? Tämän vuoden costyymeistä Melviaa tai Roronaa tekisi mieli vielä ulkoiluttaa, mutta nähtäväksi jää.

Traconin ja Animeseminaarin suunnitelmat ovat onneksi selvät. Seminaariin teen avopuolison kanssa nostalgia arvon vuoksi Serasin. Vuonna 2008 meillä oli toinen kaveri Serasina, kun itse olin zombina, joten päätin tällä kertaa itse väsätä puvun kaveriksi Alucardilleni.
Serasin kohdalla astellessani kangaskauppaan piti tinkiä, joko materiaalista tai väristä. Päädyin oikeaan uniformumaiseen materiaaliin vaaleamman sävyn sijasta, kaikkea ei voi saada nyyh. Toppausta on puvussa melkoisesti niin tissien, kuin olkatoppaustenkin muodossa. Hame ja takki ovat melko nafteja hahmolla, mutta täytyy sanoa että tämä puku on helpoin päälle puettava kaikista tekemistäni puvuista!

Kiitos Cosvision ja kutsuvieraskisa proto-kangaspakasta! Hyödyllisin palkinto ikinä!
Tänä vuonna ravaan ympäri Suomea ennätysmäärällisesti coneissa ja moni on ilmestynyt jotenkin vahingossa kalenteriini. Puuh lääh, mitkä plänit. Olen pärinöissäni kesänpuolikkaasta ja tapahtumista, joita on jäljellä! Moikataan Aconissa!

Heihei


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti