9.6.14

Desu ja Homot vaatesuunnittelijat


Desuconista en kirjoita valitettavasti kuin sunnuntaipäivän esityskilpailusta, koska saavuimme tapahtumaan vasta lauantai iltana. En kerennyt käydä ohjelmissa, kuin ihanan Pipan tanssitunnilla.

ParaKissu idea poiki Miyavin musiikkivideosta ja biisistä edellisenä keväänä. Jahka idea oli päässä jonkin aikaa hautunut tykitin ne muulle OF:lle ja nopeasti kaikki olivat liekeissä ja 100% messissä mukana. Tähtäsimme esityksellä alunperin Frostin esityskisaan, kisa peruttiin ja homma siirtyi sitten kesä Desuun.

Parakissu oli käsikirjoittamisen, ohjaamisen, että koreofragioinnin puolelta alusta loppuun omaa käsialaani. Aikaisempiin esityksiin verrattuna suunnittelutyö oli viimeistä elettä myöten melko tarkkaan suunniteltua. Se kannatti, sillä tuntui, ettei ehkä nyt tarvinut omistaa Aino-suomi sanakirjaa, että ohjeistuksesta/harjoituksista sai selvää. TAI voihan vaan olla että kaikki ryhmänjäsenet taitavat tämän kielen jo niin hyvin!Kuvasi: Santtu Pajukanta

Lavalla tuntui, että homma meni suht mukiin. En oikein osaa sanoa siitä mitään muutakuin hieno homma hermannit, vedettiin hyvin! :) Itse kilpailu oli... lattea... hyvin lattea. Kun kuulimme, että osallistujia on neljä, kisa ei tuntunut enää kisalta ja muna koko homman suhteen vähän lässähti. Koska Lahteen asti oli saavuttu niin pitihän oma show käydä esittämässä.
Eniten tämä varmasti kiukuttaa ihanaa cosplayvastaavaa, joka ei moista varmaan osannut aavistaa.

Koska esityksistä vain yksi palkittiin ja esityksiä oli neljä, niin palkintojenjaon olisi mielestäni voinut yhtä hyvin hoitaa kisan yhteydessä. Oli vähän pöljää venyttää sitä loppuseremoniaan asti. En osaa lavan takana henganneena sanoa muista esityksistä mitään, mutta äänestä päätellen voitto meni oikeaan osoitteeseen, Dugtriosti onnea! ^.^


Mitäs tämän jälkeen? Olisiko esitys voinut olla vielä parempi, en tiedä. Ulkopuolinen osaa antaa paljon paremmin korjausehdotuksia, sana on vapaa ja cosplayvastaavalta lähtee toivottavasti palaute pyyntöä eteenpäin tuomareille. OF:llä on menossa hyvin kokeileva vaihe esitysten suhteen ja sitä mielestäni esityskisatkin kaipaavat. Uskallusta kokeilla eri teemoja, tyylejä ja sarjoja on jepa. Tuttuun ja turvalliseen on huono jymähtää ja olen iloinen, että ParaKissu oli kokonaisuutena jälleen erinlainen edellisiin esityksiimme verrattuna.

Seuraava ryhmäkilpailu onkin sitten Animeconissa, jonne on aikaa kuukausi. Saa nähdä mitä sitäkin tulee.

Heihei

2 kommenttia:

 1. Teidänkin esityksenne oli kyllä aivan upea :>
  Ne vaatteet olivat ihania ja tanssiesitys aivan mahtava~~
  Te olitte sen voittajan kanssa suosikkini ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos! Ihanaa kuulla, että esitys miellytti ^^

   Poista