19.5.14

MikkeliKikkelin Mimicon


Cosvisionin jälkeen conkrapula oli sanoinkuvaamaton. Viime maanantaina ajatus että viiden päivän päästä on lähtö Mimiconiin oli samaan aikaa jeejee coniin ja ei taas, en ole selvinnyt edellisestäkään. Onneksi sentään mega isoja proppeja ei tällä kerralla tarvinnut raahata, koska olimme tapahtumassa Bluffin seurueen kanssa esiintymässä lauantain cosplaykisan väliajalla.


Mimi menee Kitaconin kanssa samaan kategoriaan eli pieni, lämminhenkinen ja rento tapahtuma. Tilat olivat sisältä melko ahtaat, mutta pääsali ja kahvio olivat oikein mainioita. Mikaelin ympäristö oli todella kaunis ja sää oli upea. Aurinko paistoi ja oli lämmintä, juuri sellainen photoshoottaajan painajainen!

Ohjelmapitäjäedut olivat loistavat: lämmin ruoka ja voi vitsit kakkua jälkkäriksi! Majoitus, Greenroom, ilmainen sisäänpääsy ja Staffi-paidat. Tähän mennessä parhaat edut mitä tämä esiintyjä on saanut. Olemme usein puhuneet, että 10-15min tanssiesitys on ohjelmakartassa vähän ja tällöin edut ovat huonommat, joka on ihan ymmärrettävää. Mutta uskallan väittää, että tanssiesityksen tekeminen vie paljon enemmän aikaa, kuin monen luennon tai paneelin. Oli siis ihanaa, että Mimicon tarjosin ryhmällemme saman paketin kuin kaikille muillekkin ohjelmapitäjille. Kiitos :)

Tulin hirmuisen hyvälle tuulelle, kun muutamat ihmiset kiittivät hyvästä showsta ja lavaenergiasta. Tanssiesityksiä jaksetaan harvemmin huomioida ja aina on mukava, kun omalle panostukselle saa tunnustusta. Muut ryhmämme jäsenet ovat saaneet aijemmistakin Bluffin esityksistä kommenttia, mutta omiin korviini ei ole kantautunut mitään kuin vasta Mimin esityksen jälkeen. Liekkö syynä että olen kuulemma todella pelottava tai se, että olen aina menossa ja liikkeessä? Dunno.

Cosplaykilpailuista en osaa sanoa mitään, kun lavan takaa näkymät olivat huonot ja sunnuntain esityskisa jäi väliin, koska lähdimme takaisin Ouluun ihmisten aikaan. Näin epävirallisesti kuitenkin kommentoin: lavaharjoituksissa näin Soul Caliburin Xiba -esityksen, joka oli mielestäni hirveän söpö ja siitä jäi hirveän hyvä fiilis. Harmi etten päässyt katsomaan livenä sunnuntaina ;_;


Se mikä tapahtumassa ei toiminut oli tiedonkulku. Esiintymisjärjestyksessämme oli hämminkiä, badget ja muut oli neuvottu hakemaan ohjelmapitäjä ovelta, mutta eipä siellä ketään näkynyt. Lattiamajoitus piti avata 19:00 ja olimme nuihin aikoihin kärkkymässä ovella. Ketään ei sielläkään näkynyt, joten piti soittaa majoitusvastaavalle, joka tokaisi ettei majoitukseen vielä pääse koska järjestelyt luokkahuoneissa olivat kesken. Onneksi ei tarvinnut raahata tavaroita sentään mukana, vaan saimme jättää ne tuulikaappiin ja lähteä illanviettoon. 

Sunnuntai meni hengailessa ja heitin päälleni Vocaloidin Megun shoottaus mielessä. Kävimme aamulla Maid-kahvilassa, jossa ei kyllä jonoksi asti asiakkaita ollut. Tämä maid-kahvila ei viime Kita kokemuksen tasolle noussut, mutta plussat kauniista tarjoiltavien esillepanosta!


Itseäni kiukutti suuresti kun autinko paistoi, joka olisi ollut ihanaa, jos tarkoituksena ei olisi ollut shootata Megua. Valolauta ei tullut mukaan ja eihän se kuvaaminen auringon paisteessa onnistunut. Päädyimme kuvaamaan sisällä, kivimarmorimikälie seinää vasten. Oli todella turhauttavaa ottaa kuvia, kun ympäristö ei inspannut sitten millään.

Ajoimme Oulu-Mikkeli Mikkeli-Oulu välin kuuden minuutin esityksen vuoksi, kuka hullu tällaista harrastaa? Minä. Me. Nähtäväksi jää palaanko ensi keväänä MikkeliKikkelin Mimiin, mutta seuraavana suuntaan Lahteen desuilemaan Isabellana seuranani muut muotihomot.

Heihei


6 kommenttia:

 1. Oi sinä olit tuo Gumi cossaaja! Aivan ihana cossi :D
  Ja teidän tanssiesitys oli hieno, pidin todella ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, asu jonka värit on yhtä aikaa kauheet ja ihanat ^^

   Poista
 2. Tämä *hirveän söpö* Xiba kiittää sitten tätä kautta kauniista sanoistasi ja onneksesi esitykseni nauhoitettiin, joka on youtubessa nähtävissä, jos kiinnostaa. :) (https://www.youtube.com/watch?v=e1w7aAw9DJM) Esitykseen lisäsin pari elementtiä mitä en harjoituksissa tosiaan tehnyt ja näytti purevan yleisöön mukavasti.

  Sijoitukseni kilpailussa oli 2. sija.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau onnea hirmuisesti! ^.^ Tuo kepin pyörittely näyttää ihan sika vaikeelta, mutta videolla näyttää tosi luontevalta. Itse saisin varmasti vain mustaa silmää, kun vastaavaa yrittäisin.

   Poista
  2. Kiitos.^^ Itselläni on henkilökohtaista kokemusta oikeastaan kaikenlaisista taistelulajiaseista, joita 2 muun cosplaytoverini kanssa harjoittelemme omatoimisesti toisiamme vastaan samalla leikkien. Ei niiden harjoitteluun tarvitse käydä kouluja. :)

   Poista
  3. Ahaha totta! Itsellä on tullut kokeiltua eri tanssityylejä sun muuta cosplayn kautta, mutta ei vielä taistelulajeja. Ehkä päällimäisenä siksi, että suhtautuminen niihin on jossain vaiheessa monilla ollut melko nihkeä "kaikki taisteluesitykset on kakkaa" ;___;

   Poista