15.3.14

Suuntana Cosvision


Yukin ja Kitan välissä ja jälkeen olen suurella cosplayraivolla valmistanut School Daysin Sekain pukua, yhtä pukua Space Dandystä, Cosvisionin kutsuvieraspukua ja toki hidasta edistymistä wcs-puvun kanssa on tapahtunut. Sekain costyymi on saatu päätökseen ja siitä muutamia kuvia Cosvision hehkutuksen lomassa. School Days on yksi toptoptop suosikkisarjoistani ja oli vihdoin ihana päästä toteuttamaan puku ❤
Olen ollut alusta astin innostunut Cosvisionista tapahtumana. Syitä on useita. Ensinnäkin tarjolla paljon cosplayohjelmaa aiheista, jota ei ole vielä käsitelty. Ristin vain käteni ja toivon, että omat kisat sunmuut eivät mene päällekkäin ainakaan näiden ohjelmien kanssa: Project CMV: Cosplayvideoita tekemässä, Mikä mulle oikein tuli?, Historiallisten kankaiden kahinaa ja Preparing a performance. Itse puolestani olen mukana Järjestäytynyt cosplaytoiminta Suomessa edustamassa OF yhdistys puolta.

Ohjelma on yksi syy miksi odotan tapahtumaa innolla ja toinen syy on kutsuvieraskilpailu. Voi Erkki niitä pärinöitä, kun sähköpostiin tuli 6 viikolla kutsu kilpailuun! Olen yllytyshullu ja lähdin kisaan kaikkien kiireiden keskellä, ihan vain koska kutsuttiin ja oli ihanaajamahtavaajakunnia päästä noiden 10 cossarin joukkoon. Tuntuu ehkä vähän pöljältä ja siirappiselta sanoa, mutta minulle on voitto itsessään että nimeni on edes otettu esiin, kun vieraita ollaan pikattu ;_; Melko lyhyen pukujen työstöajan olen tälle kisalle saanut, mutta onneksi hiihtolomaviikko meni hyvin ompelukoneen ääressä.
Kolmas syy cosvision pärinöihin on esityskilpailu, koska sinne suuntaamme OF kanssa pitkän kisatauvon, ulkomaan reissun ja esiintymistilaisuuksien jälkeen. Jännitys on kova, koska tapahtuma tarjoaa minulle näillä näkymin niin paljon. Kevät tulee olemaan todella kiireinen, mutta eipähän kerkeä tulla tylsää! Lainatakseni Muumipeikkoa "kevät on tullut ja elämä on ihanaa". 

Heihei.


 

2 kommenttia:

  1. Hei hei hei! Esityksesi oli mahtava, pukusi upea jne. mutta saanko tökkästä ihan törkeän itsekkäästä syystä tässä vaiheessa? Nimittäin Kutsuvieraskisapukusi peruukki oli ihana ja ennen kaikkea ihanan värinen. Saisinko udella mistä sen hankit? Pitäisi saada juuri saman sävyinen tulevaan cossiini... (ole kiltti äläkä sano, että se oli itse värjätty...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos ja ei mitään, ymmärrän yskän koska itselläkin oli melko työn ja tuskan takana löytää juuri tuon sävyinen. Ebaysta löytyy tämän sävyisiä peruukkeja hakusanoilla "Code Geass GAIDEN Layla wig" .

      Poista