30.12.13

Mitä jäi käteen


Voisin sanoa, että luvassa on perinteiset vuodenvaihteen muistelot. Voisin myös sanoa, että muistellaanko kulunutta vuotta välillä jollain muulla tavalla? No muitellaan vaan.

Valmistuneet cosplayasut?

Sabrina, Nami, Megu, Imadori, Sun Shang Xiang, Kojima Haruna.


Puolet tämän vuoden puvuista (Sabrina, Imadori ja AKB) olivat OF esitysten tuottamaa täytettä vaatekaappiin. Nami taas syntyi kaverin pyynnöstä, plus pitäähän sitä kerran vuodessa hillua conissa puolialasti. Megussa viehätti värioksennuksen jumalaisuus ja Xiang... koska WCS. Tämän vuoden lempparipuvuksi nousee Megu, koska asu on nätti, mukava päällä ja ah noita värejä. Haastavin ja mielenkiintoisin puku työstää oli yllättäen Xiang. Namista taas sain tämän vuoden parhaat shoottikuvat. 

Puolitiehen jääneet cosplayasut?

Kise, Yozora, Yue

Niin Aino... shame on you...
Conit?

Desucon Frostbite, Kitacon, Animecon, Närcon, Animeseminaari, Tracon, Chibicon.
Ehdottomaksi omaksi suosikiksi tälle vuodelle nousee Animecon. Tunnelma oli kohdallaan, meno rentoa, tekemistä löytyi, muttei tarvinnut stressata mistään. Animeconin Greenroom on ehdottomasti Suomen paras ja oma ohjelmanumero meni puheosuuden puolesta parhaiten tähän asti pidetyistä luennoistani. Spesiaalia oli myös tehdä paricossia jonkun muun, kuin Kaiskan kanssa. Kaikinpuolin unelmacon!Kertyikö lavakokemusta?

Suhteellisen paljon, kyllä! Frostbiten POKEMON- show, Kitaconin tanssiesitys, Närconin tanssi- ja cosplayesitys, Animeseminaarin cosplay- ja tanssiesitys ja Chibiconin AKB0048- esitys, sekä Bluffin ensimmäinen tanssiesitys. Eikä pidä unohtaa WCS- karsintoja ~(^з^)-♡ Tämän lisäksi puheohjelman puolelta tuli kokemusta haalittua. Närconin cosplayshow oli ehdottomasti rakkain lavahetki mahtavien OF:n tyyppien kanssa ❤


Kilpailut?

Ainoa kilpailu, johon pistin kaiken aikani ja tarmoni oli WCS- karsinnat. Kilpailun jälkeen olen moneen kertaan miettinyt kannattiko monien kuukausien työ pistää yhteen esitykseen ja pukuun? Kyllä kannatti! Toki 2. sija jäi jonkin verran harmittamaan, kun oli lähtenyt selkeästi tavoittelemaan ensimmäistä. Minulla ja Kaiskalla ei kuitenkaan ole mikään kiire ja jokaisessa kilpailussa, oli sijoittuminen mikä tahansa, kehittyy harrastajana valtavasti. Ruudun takana joku voi naamapalmuttaa näille kliseille, mutta ei se mitään, minä jaksan näillä kliseillä jatkaa eteenpäin.Pukuja vudelle 2014?


2014 puvut ovat WCS ja OF suunnitelmien takia vielä auki, mutta alkuvuodesta nähdään Rorona ja myöhemmin kesällä Isabella.

Lupauksia tulevalle vuodelle?

Osallistun esityskisaan. Osallistun WCS-karsintoihin. Panostan muutamaan haastavaan pukuun pikkuprojektien sijasta. Liiaksi ei kannata lupailla, mutta näihin kolmeen uskoisin kykeneväni.

Näihin lupauksiin on jees päättää blogivuosi 2013! 6 uutta pukua, 7 conia ja niistä paljon muistoja, kuulostaapa runolliselta. Kiitos kuluneesta vuodesta lukijoille ja muille upeille harrastajille. Tästä on hyvä jatkaa ja kohdata pellepukuilu vuosi 2014!  

Hyvää uuttavuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti