23.11.13

Leikellään ruutujaCosplay syksyt tuntuvat olevan yleensä melko hiljaista aikaa täällä kotosuomessa, koska 1) ei ole coneja, 2) photoshootit ovat aika rajallisia valon ja kylmyyden takia, 3) kaikki kärsivät pimeyden tuottamasta alakuloisuudesta ja kaivautuvat omiin koloihinsa. Omalla kohdallani ei tänä syksynä oikein mikään tunnu rajoittavan, koska Yukicon hyppäsi kartalle Frostin ja Kitan lisäksi. Isabellaa pääsen shoottaamaan äipälle kauniisiin sisätiloihin ja en ole syysmasennus ihmisiä olen kevätmasennus ihmisiä. Cosplayn taikaa ei siis hidasta mikään ❤

Ensi kuussa tuleepi myös kokonaiset kolme vuotta täyteen siitä, kun neljän ihmisen voimin perustimme OF. Samalla tuntuu, että siitä on ikuisuus ja vastahan tämä eilen alkoi. 4 jäsenestä on kasvettu 14, joka näillä pituus-leveyspiireillä on ainakin minulle paljon. Kolmen vuoden aikana on tullut pidettyä paljon puheohjelmaa, tanssiesityksiä ja ennen kaikkea cosplay-esityksiä. Vuodenvaihteen jälkeen OF on luvassa, vaikka mitä uutta ja jännittävää cosplayesitysten saralla. Itse olen ihan liekeissä, enkä malta odottaa kesää ja kevättä!

Pukujeni kohdalla olen repinyt pääkarvojani pohtiessa voinko ottaa skottiruudullista kangasta, jos en löydä juuri oikeanlaista. Valintaa ei ole yhtään helpottanut että puvusta on animessa tasan kolme kuvaa.
Lähikuvassa 1 raita näyttäisi olevankin keltainen, eikä vihreä ja kaukaa kangkaan ruudut ovatkin sinisiä ja vihreitä. Olen kuitenkin nyt päätynyt ohittamaan pilkun nussimista ja valinnut lähinnä olevan kankaan kaupasta. Päädyin seuraavaan:


Täti moonika...
Voin sanoa, että Eurokankaassa tili huusi hallelujaa, kun kangasta piti kuvion leikkaus suunnan vuoksi ottaa vähän isompia määriä. Ja koska ammattilainen en ole, niin kankaan saksiminen aiheutti pientä kuumotusta, koska ruudut.

Roronaa olen myös saanut vännettyä ja viitta alkaa olla loppusuoralla. Kirjominen on ihanaa, lisää pukuja jossa ompeluneula laulaa! ❤ 


Kakka kamera, kun aina tärähtäneitä kuveja...


Kohti Yukia ja katsos allekirjoittanut saattaapi kumppaneineen olla siellä lätisemässä punahanskaisista äijistä


Heihei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti