20.8.13

Animeseminaari 2013


"Kaunis päivä Fredrikissä, mutta Fredrikin PJ:llä oli huolia.
- Voi surkeuden surkeus, mitä voinkaan tehdä ryhmä-cosplayn hyväksi?

Paskat sisäpiirit jutut on paskoja. Eli siis Oulun Animeseminaari 2013 asiaa! Ehdin katsomaan yhden ohjelmanumeron puolikkaan, koska muuten juoksin ympäri tapahtumaa edustamassa OF ja sunnuntaina cosplay-vastaavan ominaisuudessa nyt toista kertaa. Pikapikaa nyt tapahtuma raportti oksennus!

Lauantainen One Piece- luento oli viihdyttävä ja yleisö oli jopa yliaktiivinen minun makuuni. Koska tarkoitus ei ilmeisesti ollut pohtia syvällisesti sarjaa, vaan se oli pintaraapaisu niin kevyt läpikäynti juonesta hahmoista yms. sopi oikein hyvin luennolle. Eipähän mennyt liian kuivaksi!

Tukka hulmuten eteen päin.
Tanssiesitys oli toinen ohjelmanumero, jossa olin itse yhtenä danssahtelijana. OF on viimeisen kolmen seminaarin ajan järjestänyt tanssiesityksiä ja tämä oli niistä ehdottomasti paras! Koko ajan kehittyy. Valitettavasti tämä tanssiesitys jää OF kannalta myös viimeiseksi. Mutta yhditys ei kuitenkaan lopeta tanssien tekemistä kokonaan, koska Operaatio Fredrikin rinnalle julkistettiin lauantain esityksessä Fredrik Dance -niminen tanssiryhmä. Olen todella iloinen, että j-pop dansut ja cosplay saadaan yhdistyksessä erotettua toisistaan ja molemmat voivat keskittyä 200% siihen omaan juttuunsa.

Sunnuntaina puolestaan pompin ympäriinsä kuin hullu hamsteri cosplay-kilpailun järjestelyiden suhteen. Kokonaisuudessaan kisajärjestelyt menivät minun mielestäni hyvin, jos miinustetaan muutama kadonnut kunniakirja ja kuvauspisteen kanssa infokatkos. Mutta noin yleisesti tunnen suoriutuneeni ihan ok hommasta. Onnea kisan voittajille, tuomarit te olitte ihania kiitos myös teille ja yleisölle!

Ruotsin Rumble-esitys cosplay-kilpailun introna.
Seuraavaksi luvassa on Tracon ja WCS-karsinnat! Puku on 5 vaille valmis ja odotan innolla/kauhulla tapahtumaa. Siihen saakka blogissa varmaan hiljenee...

Seminaari jälkeisenä maanantaina ikää tuli lisää mittariin ja juhlia kuvasti hyvin tämä homotitaani.

Heihei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti