22.7.13

Närcon 1/3


Ruotsin Närconista tulee varmasti paljon asiaa, koska tarjolla on niin paljon kaikkea aina uima-altaista host clubeihin ja sellaisiin. Puran siis nyt con-matkan ennakkofiiliksiä! Tämä on itselleni ensimmäinen ei-suomalainen harrastaja tapahtuma, joten pitkästä aikaa coniin lähtö vähän jänskättää. Keskiviikko aamuna suuntana siis nelipäiväinen Närcon ja  Linköpings universitet.

Porukan blondi
Desucon Frostbitessa alkutalvesta sunnuntai päivänä tuli puhelu ("...joku Antti soitti... eiku prkl!") jossa saimme kuulla, että Ruotsin puolen edustajisto olisi halukas vaihtamaan muutaman sanan kansamme. Lauantainen Pokemon show oli kuulemma vakuuttanut heidät siitä, että haluavat meidät rapakon toiselle puolelle esiintymään. Silloin piti tyytyä vain no katsotaan- tyyppiseen vastaukseen, mutta enemmistö jäsenistä oli innokkaasti lähdössä, joten kesän Animecon ryhmäkisa suunnitelmat pistettiin uusiksi ja suunnaksi vaihdettiin Ruotsin Närcon!Cosplay-show tulee olemaan iloinen ja energinen. Olemme käyttäneet showssa paljon samoja elementtejä ja kikkoja kuin aikaisemmissa,  koska emme halunneet lähteä kikkailemaan millään liian vaikealla lyhyellä harjoitusaikataululla. Noin yleisesti kaikki on sujunut School Rumble- harjoitusten kanssa hyvin (kukaan ei ole murtanut luita tällä kertaa) ja kanssaesiintyjät ovat varmasti yhtä innoissaan matkasta.Muutama todella huonolaatuinen kuvaa reeneistä
Operaatio Fredik esiintyy avajaisissa klo: 22.00 cosplay-showlla ja toisen kerran Nordic Cosplay Championship- kisan väliajalla tanssiesityksellä! Kannattaa tulla katsomaan ja tietenkin kannustamaan suomalaisia edustajia NCC-kisaan! :)

Närconissa on minulle ja meille toki muutakin mielenkiintoista kuin oma esiintyminen. Sellaista mitä ei Suomen coneissa näe ja niistä postaan sitten reilu viikon päästä. NCC-kisa on ehdottomasti nähtävä (tosin varmaan backstagelta), ruotsalainen maid-cafe, sekä ehdottomasti host club! Tämän lisäksi conin uima-allas, iltabileet, ymsymsyms. Liikaa kaikkea jännää ja niistä siis myöhemmin :)


Heihei2 kommenttia:

 1. Aika jännää miten teidät pyydettiin Ruotsiin, cool!
  Nähdään Närconissa, tästä tulee mun kolmas Närconi ja odotan sitä aina yhtä paljon koska mun mielestä paras coni ever. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, no nyt on odotukset korkealla! ^^

   Poista