27.6.13

Namigaattori ja iloista cosplayta

 
Work in progress,  Work in progress,  Work in progress,  Work in progress! Monta pukua on työnalla ja niiden työstäminen on ollut tämän kevään ja kesän aikana oikein miellyttävää. Ei, en sano tätä sarkastiseen sävyyn, vaan ihan tosissani. Niin pienten kuin isojen mysteeripukujenkin valmistaminen on ollut hirvittävän mukavaa, miellyttävää ja leppoisaa.


Tähän hurjan jännitävään ilmiöön on syynä kaksi tekijää. Ensimmäinen niistä on se, että pukujen tekeminen ei koskaan ole ollut näin kiireetöntä! Olen yleensä saanut puvut valmiiksi ilman paniikkia ja ajallaan, mutta nyt on ajanhallinta omalla kohdallani törkeänhävyttömänhienon hyvällä mallilla. Puvut eivät valmistu viikkoa tai paria ennen tapahtumaa, vaan useita viikkoja ennen tapahtumaa.

Toinen syy miellyttävään työstämiseen on cosplaykaveri. Tämä minun cosplaykaverini on sellainen hyypiö, joka on viimeisen 3kk aikana tullut asunnolleni monta kertaa viikossa työstämään omaa pukuaan. Tällöin minä autan ja vahdin hänen työskentelyään ja hän minun. Tämä toimii! Suosittelen lämpimästi kaikille!  Kulunut on satoja työtunteja, joista on merkkinä paperimassaa lattiallani ja langapätkiä ympäriinsä. Iloinen cosplay jatkukoot!One Piecen Nami on pukuna valmis, kunhan kengät sopisivat saapua lähinpään postiin. Hiii Animeconia odotellessa.

Heihei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti