16.4.13

Tissit tiskiin ja piiloon


Viimeksi ei ollut kuvallisella puolella antia tarpeeksi, joten jätin cosplay kuulumiset myöhemmälle. Nyt on kuvasaalista jonkin verran, joten uskallan kertoa mitä jännää olen tässä kevään puolella saanut aikaiseksi.

Kaapiissa on lojunut vuosi tolkulla 3 eri sävyistä vihreää kangasta. Pari päivää ennen Frostia päätin ruveta ompelemaan  Boku wa Tomodachi ga Sukunaista Yozoran pukua. Aluksi meinasin saada puvun pakkasenpuremaan, mutta laiskuus iski ja sain valmiiksi vain vekkihameen, sukat ja paidan. Jakku jäi tekemättä. Ei se mitään! Puku iski muutenkin kuin salama kirkaalta taivaalta, joten nyt minulla mahdollisuus pakertaa tämä loppuun johonkin kesän coneista.


Voitte seuraavaksi harrastaa myötähäpeää. Nimittäin aijon elämässäni ensimmäisen kerran crossata. Kisen pitäisi olla kaunis mies, jota en ole, mutta pitää yrittää parhaansa ja kokeilla tehokkaita maskeerauksia. Vaikken menekkään parhaaseen crossplay muottiin, sain tämän puvun ansiosta ostaa koripallon ja olen viimeisen kuukauden opetellut pyörittämään sitä sormen päällä : D Cosplayn vuoksi olen aina halunnut opetella jotain todella turhaa hahmoon liittyen ja nyt saan toteuttaa senkin ^_____^ Varokaa kesän conittajat, täältä tulee ruma mies!Ja kolmas pukunen... Tissittömästä hahmosta tissilliseen! Tämä hahmo tulee puhtaasti ja "puhtaasti" kaverin pyynnöstä. Pidän toisena puoliskona Animeconissa luentoa aiheesta "Vertailussa Dragon Ball ja One Piece", jotenka aiheeseen sopiva puku houkuttaa ja kaverikin tykkää. WIP kuvia tästä ei vielä ole, mutta kengät on tilattu ja puvunkin työstö alkaa kohta puoliin.

Voi huoh tuota vyötäröä...
Conitus alkaa itselläni vasta Animeconissa Kuopiossa, sieltä jatkan matkaa näillä näkymin Ruotsiin Närconiin ja viimeisenä Oulun oma Animeseminaari elokuussa. Tracon onkin jo syksyn puolella. Ennen kesän conituksia muistakaa viettää railakas vappu, tämä fuksi ainakin aikoo!

Heihei!

3 kommenttia:

 1. Oi sinäki olet menossa Närconiin? That's cool! :D

  VastaaPoista
 2. Iih Kise. xD Kuroko no Basket on mahtava, olen jo pitkään halunnut cossata siitä, mutta ongelmani on aina se että olen niin lyhyt ja lihakseton. xD

  VastaaPoista
 3. Ulkomailla conittaminen on varmana uudenlainen kokemus.

  En ehkä itsekkään ole miehekkään lihaksellinen, mutta ei se mitään! ^^

  VastaaPoista