21.3.13

Tokio 2013


Cosplay rintamalla ei oikeastaan ole hiljaista, mutta kuvattomat pukupostaukset ovat niin tyyyylsiä, joten kirjoitan nyt ihan jostain muusta. Vietin hiihtoloman nousevan auringon alla ja päätin nyt listata "top10" jutut, jotka ehdottomasti kannattaa tsekata, kun teillä on lentoliput taskussa. Viimeksi vierailin nipponissa 2010 kaveriporukalla ja tällä kertaa äidillä oli kova hinku päästä näkemään Tokion ihmeet niin totta munassa lähdettiin kaverin kanssa "oppaiksi".

Uenon eläintarha

Sisäänpääsy turisteilta 400yeniä eli n. 3e ja elukoita on laidasta laitaan aivan järkyttävä määrä. Kannattaa lähteä aamulla hyvissä ajoin liikneteeseen, että kerkeää nähdä koko puiston koska pulju sulkeutuu jo 5 illalla. 

Nom nom kaalia...

Karaoke BOXit

Niitä pieniä huoneita joissa lauletaan ja joihin tilataan puhelimella juomia ja syöminkejä ja joka ei ole mitään ihan halpaa hupia. Listalta löytyy todella paljon englannin kielisiä kipaleita, koska minä en ainakaan osaa lukea hiraganoja biisien tahtiin.  Huoneissa on tuntitaksa, joka on naama kohden n. 1000yeniä eli 8e. Tosin yleensä jos saapuu 11 jälkeen illalla, tuntitaksa maksetaan vain kerran ja 8eurolla voi lauleskella aamu 5.  "Kato! Ne söi noita Kanonissa!"

Itse olen tavattoman ennakkoluuloinen maistelemaan kaikkea uutta, mutta tällä reissulla oli jonkilainen "Aa pakko syödä kaikkea animea!" 

Yakisoba, joka animen kulttuurifestariruokamikäikinä... Homo hyvää!

Taiyaki maistui letulta, nomnom

Ja näistä on kyse, kun koulunkahvilassa on taistelu lounaasta.

No yäk, joku melonpan :(

Akihabaran ja  Ikebukuron  animekrääsät!

Tarvitseeko tätä edes sepostaa. Järkyttävä määrä krääsää, jota ei Suomesta saa ja joka on netistä ostettuna sika hintaista. Mukaan lähti mm. 3kpl   +20cm figuuria yhteishintaan 30e. Alelaarien löytöjä kaikki, Misato, Gumi ja Yoko. 

Niin ja.. maid-kahvilat kannattaa ehdottomasti katsastaa Akihabarassa. Tällä kertaa emme käyneet, mutta vuonna 2010 tsekkasimme alemmassa kuvassakin mainostetun Maid-kahvilan.

Tsekkaa tamppoonitalot ja muut pilvenpiirtäjät

Vuonna 2010 kävimme huipullakin jossain pilvenpiirtäjässä. Hienot näkymät vaikka tällä kertaa emme huipulle asti menneet, vaat tyydyimme tarkastelemaan rakennuksia alhaalta käsin. Tokyo Skytree olisi houkuttanut, mutta vierailu siellä olisi maksanut ja hinnat olivat pelkkien talojen katseluun turhan suolaiset.

Tamppoonitalo
Piti päästä tuohon kökkimään, koska GTO!

Käy purikurassa

Nämä ovat niin jänniä laitteita, että wiiwwiii ^______^ Kolikot koneeseen, valitset taustat, silmien koot sun muut ja poseeraamaan. Kun kuvat on otettu koristellaan ne vielä halutessa laitteella. Katsele kauniita naisia Shibuyassa

Tämä onkin sitten ihan toisessa ulottuvuudessa kuin Akihabara. Tunnet itsesi läskiksi ja rumaksi persjalkaiseksi ja pullanaamaiseksi suomalaiseksi. Katselet kauniita ihmisiä, jotka haluaisit pakata matkalaukkuusi ja vielä kotiin lasihyllyn täytteeksi. Kenkiä tällekkin persjalkaiselle löytyi edullisen hintaan, koska olen kuulemma kokoa LL... 

lol kuviin ei osunut kauniita naisia, mutta stekatkaa ne itse sitten :p

Temppelit: Harajuku ja Asakusa

Asakusan temppeli oli 2010 remontissa, joten nyt kävimme senkin tarkastamassa. Temppeli rakennukset ovat vaikuttavia... Ei lisättävää.Puhu kieltä

Itse olen täys nössöluuseri ja arkailen puhua kaikkia vieraita kieliä, hyvä että suomikaan onnistuu :D
Mutta kaveri sen sijaan sönkötti menemään ja paikallisethan siitä pitävät.


Kuva.. ei liity..

Sano mitä mitä ajattelet, älä ajattele mitä sanot

"Kato eikö oo aina hyvännäkönen!" Ja kukaan ei ymmärrä sanaakaan :DLoppuun: Tokioon ei tutustu viikossa, eikä kahdessa... ei välttämättä edes vuodessa. Tässä on jännitävyyksiä mitä itselläni tuli matkasta mieleen ja paaaaaaljon muutakin olisi halunnut tehdä, mutta aikaa oli liian vähän. Ensi kerralla on pakko päästä Tokion yöelämään, koska se on vielä koskematon alue. Siihen saakka jääkööt tämä jännittävä paikka haaveeksi.


4 kommenttia:

  1. Hauska ja kiinostava postaus, kiitos tästä! :D

    VastaaPoista
  2. Herp derp, oisin voinut katsella jo pelkkiä ruokiakin enemmän, kateus on suuri. Nom.

    VastaaPoista
  3. Jos olisi pidemmän reissun tehnyt, niin saattaisi tulla uimarengas vyötäröllä takaisin. Sen verran oli kaikkeä jännää tarjolla ^^

    VastaaPoista