14.12.12

Enemmän cosplayta


Hui kamalaa, 80 seuraajaa! Olen iloisesti yllättynyt, että blogi jaksaa kiinnostaa. Kiitos! Jos joskus saavutan kolminumeroisen lukijamäärän lupaan tehdä jotain erikoisempaa postausta.

Nyt luvassa pohdintaa lyhyesti tästä blogista. Olen viimeisen vuoden aikana yrittänyt tuoda blogiin enemmän cosplayta ja vähemmän ns. cosplayn "oheistuote" lätinää. Kauniisti ilmaistu. Enemmän toimintaa, vähemmän puhetta.  WCS-puku on puolivalmis ja siitä voisin pitää pidempääkin WIP-postausta, jos en haluaisi pitää pukua salassa. Photoshoottien määrä on ollut edellisvuosiin verrattuna suurta, con-raportteja on putkahdellut joka tapahtumasta, jossa olen ollut. Varsinaisesti cosplayn tekemisen näkyminen blogissa on kuitenkin jäänyt vähäiseksi ja tästä aijon  vuonna 2013 postailla enemmän. Otan nyt omasta neuvostani kiinni ja olen aloittanut puvun ilman deadlinea ja päivämääriä milloin puvun tulee olla tiptop. Teen asua omaksi ilokseni ilman, että tarvitsee katsella kalenteria huokaillen. Yritän repiä puvun teosta irti mahdollisiman paljon WIP, tuto ja muuta materiaalia blogia varten.


Yue Ying - Dynasty Warriors 7

Pukuprojektiksi on valittu DW7 hehkeä naishahmo. Tiesin, että EC-kisan jälkeen palaan vielä samaisen pelisarjan hahmoihin (ja tämäkään ei taatusti ole viimeinen), koska hahmodisainit ovat liian ihania. Itse peli ei ole minulle niin tärkeä, mutta pelin lähdeteoksesta(Romance of the Three Kingdoms) tehtyjä sarjoja olen katsellut mielenkiinnolla. 


Tuherruksia...
Kaavoistusta... se vaihe mikä on vähiten mieleisin.
Vanhat morsiussatiiniinin jämät käyttöön.

Omien projektien lisäksi OF suuntaa Frostbiteen Sibeliustalon lavalle uusin kujein. Kannattaa tulla katsomaan minkä animen puitteissa tällä kertaa esiinnytään.

Hyvää joulun odotusta kaikille!


2 kommenttia:

  1. OH MY GOD DYNASTY WARRIORS COSSI. SUOMESSA. KUOLIN JUST ONNESTA. <3
    DW needs more love! Odotan tän cossin valmistumista innolla!!

    Itse myös haluan joskus tehä DW5 Zhou Yu cossin koska ihana. <3 On muitaki hahmoja mielessä, niin makeet designit! Fanitan pelisarjaa muutenki ~

    VastaaPoista