8.10.12

Ruutu liikkuu eli siis videoa teille!


Mangapäiviä tulee ja menee ja kutsu kävin taas yhteen niistä. Lauantaina kävimme pienellä poppoolla pitämässä paneelikeskustelua cosplaysta harrastuksena ja tuomaroimassa/juontamassa cosplaykisaa.
Päivä oli rento ja hyvä maku jäi suuhun jälleen. Kemin tapahtumat ovat pieniä, mutta piristävät aina tätä ankeaa syksyä.

Paneelin pitäminen oli nostalgista, koska kesken ohjelmanumeron hoksasin ja totesin yleisöllekkin "Hetkonen olen pitänyt viimeksi ihka ensimmäistä ohjelmaani tässä salissa 3-4-vuotta taaksepäin!" Ohjelman jälkeen tuli miettyä, että mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä muutaman kuluneen vuoden aikana. Paneelia, luentoa, deittiä, haastetta,... liki 20 enemmän tai vähemmän laadukasta puhe/viihdeohjelmaa on koottu yksin ja kaverin kanssa. En tiedä miten paljon ihmiset yleensä ohjelmaa järjestävät naamaa kohti, mutta itselleni tämä luku on miltein päätä huimaava. Jatkoa on luvassa ja uusia ohjelmaideoita on pulpunnut harrastajakavereilta ja omasta pääkopasta monen lähtöön.

No perusmangapäivät- setti alkaa tässä blogissa olla jo niin nähty ja se ei ollut päivityksen pääpointti, vaan tämä...Eli tässä on nyt toisen kerran amatöörien käsillä veistetty cosplay-video.
Video on toteutettu Traconin cosplay-kisaesityksen pohjalta OF:n jäsenten voimin. Näitä on yleensä ihan himo hauska tehdä ja tiesvaikka jouluna saisi ulos kolmannen videon. Vaikka en joulusta noin muuten välitä, niin mieleni tekee pukea nättejä tyttöjä punaisiin minihameisiin ja tupsulakkeihin. Seuraavaa videota varten otan ja otamme enemmän kuin miellellään vastaan rakentavaa kritiikiä käsikirjjoituksen, kuvauksen kuin editoinninkin suhteen!2 kommenttia:

  1. Teidän porukan videoita on kyllä ilo katsella! : ) Suomessa kun ei hirveästi cosplayvideoita tehdä ja niitä kun itse ainakin audiovisuaalisena ihmisenä tykkään ihan hirveästi katsoa. Jännityksellä odotan mitä seuraavaksi keksitte!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Itse tyksin hirmuisesti katsella ja vielä enemmän tehdä tällaisia projekteja. Seuraavaa vireota sopii tosiaan odotella joulun alla :)

    VastaaPoista