15.6.12

Tylsästi: Desucon 2012


Hei! Olin viime viikonloppuna Desuconissa. Lyhyesti: kävin Euro cosplay kisassa, tanssahtelin metsähallin lavalla, edustin yhdistyspöydän takana, kuvasin muita ihmisiä ja shoottailin omaa asuani. En käynyt yhdelläkään luennolla, koska ainut mieleinen luento oli sijoitettu oman ohjelman kanssa päällekkäin :/

Niille joita kiinnostaa vähän pidemmän kaavan kautta:

Eurocosplay karsinta kilpailu
En oikestaan odottanut kisalta mitää ihmeellistä, koska niinkuin aijemmassa päivityksessä sanoin lähdin kisaan "kevyin mielin". Tämän vuotinen EC-karsinta oli minulle kokeilua. Aijemmat yksilökisat ovat itselle olleet tuttuja lavajuoksu kisoja ja esityksiä olen tehnyt vain ryhmässä/pareissa, joten lavan valtaaminen kokonaan itselle 3minuutiksi oli uutta.Hyvällä tavalla uutta, sillä taisin saada innostuksen ensivuoden karsintoihin.  Henkilökohtainen suosikkini kisassa oli Illua - Final Fantasy Tacticsista. En ole koskenut ikinä FF-peleihin, mutta tykkäsin puvusta ja esityksestä.

Kiitos Kimmylle kuvasta.
Esitys meni hyvin, niinkuin olin suunnitellut,  vaikka näin jälkeen päin olen sitä mieltä että skitti oli huonoin mitä olen koskaan tehnyt.  Puku oli mielestäni  ihan jees, mutta proppeihin en ollut tyytyväinen. Lauantai iltana kisan jälkeen olin todella väsynyt ja kaaduin sängyn pohjalle ahdattuani itseni täyneen kiinalaista. Seuraavana aamuna tuntui, että yön aikana minuun oli pakautunut jotain ihmeellistä taistelu spirittiä. Tuli olo että pystynhän minä parempaankin kuin mitä tällä puvulla ja esityksellä annoin ymmärtää.

Tulevia kisoja suunitellessa ja hahmoa valittaessa tulee eteen yksi iso ongelma: Mistä saan niin hienon puvun, jossa voi kuitenkin liikkua? Mistä revin hahmon joka on mielenkintoinen, jolla on luonnetta ja ulkonäköä? Hyvä esitys + mahtava puku on oikeasti vaikeaa! Useimmat upeista puvuista rajoittavat liikkumista ja päinvastoin. Sitten on vielä tämä Japani rajaus, joka vaikeuttaa hahmon löytämistä jo entisestään.Täydellisen kokonaisuuden metsästys alkakoot!

Kiitos Anikin kuvauspalvelulle tästä otoksesta!

OF tanssiesitys

Itselläni ei ole ollut lavalla niin hyvää fiilistä sitten Animeconin 2008. Saatoin ilmeilylläni vetää jopa liian överiksi? Tansseissa olisi ollut vielä paljonkin parantamisen varaa. Mutta en jaksa itkeä, koska niinkuin jokin aika sitten totesin "Emme ole tanssijoita jotka cossaavat, vaan cossaajia jotka tanssivat (ja esiintyvät monella muulla hauskalla tavalla)". OF ei ole tanssiryhmä, vaikka lavalla tähän mennessä ei paljon muuta ole nähty. Tähän on tulossa syksyllä muutos ja tätä muutosta kannattaa tulla seuraamaan Traconiin.


Tykätkää facebookissa !

Yleisesti tapahtumasta


Itse tapahtumasta itselläni ei jäänyt paljoa käteen. EC-kisa vei minulta koko la päivän ja Su ehdin kuvata puvun ja istua edustuspöydän takana. Ohjelma oli animepainotteinen ja varsinkin uusia sarjoja sieltä tuntui löytyvän. Minä kun en seuraa uusia sarjoja, vaan poimin niitä hyvin satunnaisesti. Desuconin muuttuminen 3 päiväiseksi olisi ollut jees, jos mukana olisi ollut enemmän kevyttä ohjelmaa. 3 päivää asialuennoilla istumista on minusta puuduttavaa. Tähän on tietenkin ratkaisuna se että menee coniin vain 2 päiväksi, niinkuin oma poppooni teki.

Yhdistyspöydän takana palloamassa... taas.

Ja lopuun vielä Desuconin kuva satoa.


Siinä taisi olla Desu-raportin riekale... Con oli jees, ei oikein mitään ihmeellistä sanottavaa.
 Olen nyt hengähtänyt pari päivää ja aloittanut jo seuraavan ison cossi projektin, jonka todenenäköisesti näkee Traconissa. Luvassa paljon WIP kuvia 

  Heihei


2 kommenttia:

 1. Sun cosplay oli just mahtava!! Olen itsekkin tekemässä Xing Cai cosplayta ja kamppailin kans tuon "hahmon etsinnän" kanssa, koska kun osaa simppeleitä akrotaitoja haluaisi näytellä niitäkin - mutta kukaan upean näköinen hahmo, mutta silti taitotasojen mukainen ei tee niitä.

  Tykkään tästä blogista paljon! :3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kiitos ^^

  Itse en täydellisyyteen yltänyt, mutta kyllä tuota kesti viikonlopun katsella. Ensi kerralla paremmin.

  Onnea puvun kanssa, siihen saa kyllä aikaa palamaan!

  VastaaPoista