19.5.12

Con-kesä 2012


Luvassa on nyt viikonlopun tunnelmia, EC-kisa jännäämistä ja kasausta siitä mitä Rulliksen elämässä tapahtuu cosplay/con puolella tänä kesänä.

Ihan näin aluksi, vietin lauantain Kemissä mangapäivillä panelistina, myyjänä ja tuomarina. Paneeli meni putkeen, ei mokia tai muitakaan pöljyyksiä sattunut. Täydellinen suoritus kerrassaan! Olisi ollut hienoa, jos yleisökin olisi ollut katsomassa, koska kukaan ei ilmaantunut paikalle. Ensimmäinen kerta kun näin on käynyt :D Cosplay-kisan kanssa oli vähän sama homma 4 osallistujaa, joista yhellä ei ollut asua vaan pelkät neko-korvat. "Neko-boy sarjasta nekoneko nyannyan" Mitä? Mutta hei tuomareilla oli helppoa!  Liekkö kesän lähestyvät tapahtumat syöneet kävijät. Tapahtuma toi kuitenkin vähän kevennystä pääsykoe pänttäämisen ja EC-puvun puurtamisen väliin, joten ei ollut turha reissu.


Desucon.. Desucon.. Desucon. EC-puku on hyvällä mallilla ja loppu häämöttää viimeisten osien kanssa. Itse puvun tai esityksen kanssa ei ole paniikkia, kisa jännittää muuten vain ihan homona.  Hyvillä mielin olen kuitenkin menossa kisaan ja koska kaverikin osallistuu, niin ei tarvitse yksin hermota päkkärillä. Desussa la päivä menee varmaan kokonaan EC-kisan kanssa ja saman iltana pitää ehtiä vaihtamaan Vocaloidit päälle Metsähallin tanssi-showta varten. Tulkaa katsomaan!

WIP
Su päivää menee sitten jälleen yhdistys pöydän takana. Kumma kyllä frostbitessä oli itselleni paaaaaljon enemmän mielekästä ohjelmaa. Johtunee varmaan siitä, että en seuraa uusia animesarjoja, vaan katson sitä sieltä sun täältä mikä nyt sattuu silmään osumaan ja korviin kantautumaan. Black Rock- ja NHK-luento ovat ainoat mitkä olen meinannut katsastaa.  Oho prkl... NHK:kin jää näkemättä, koska olen silloin danssaamassa.

Desuilujen jälkeen suuntaan Animeconiin saarnaamaan aiheesta "Cosplayn ainainen ongelma, kun oma naama ei riitä". Luento käsittelee ennen kaikkea harrastajan fyysistä olemusta puvun alla. Omaa ja muiden suhtautumista vartaloon/kasvoihin, sen muokkaamiseen ja harrastukseen liittyviin ulkonäöllisiin epäkohtiin skenessä. Olen Kaiskan kanssa yrittänyt saada aikaan pakettia, jota ei olisi jo käsitelty jo miljoonassa cosplay- blogissa ja ennen kaikkea mahdollisimman laajaa ja syväluotaista. En tiedä onnistutaanko tässä, mutta yritetään. Animeconiin täytyy mennä sitä paitsi heidän mahtavan mainosvideon takia!

Loppukesästä olisi sitten vielä luvassa Oulun Animeseminaari. Sinne on Yhdistyksen puolelta monenlaista ohjelmaa ja esitystä. Itse pitän luentoa tai ehkä lähempänä on esitelmää tämä ohjelma, lyhyesti ja ytimekkäästi 'Cosplay?' Toisin kuin Animeconissa tämä ohjelma on pintaraapaisu ja yleiskatsaus mitä cosplay harrastuksena sisältää laajimmillaan. Seminaariin minut ja OF on myös buukattu järjestämään cosplay-kisaa. Tulossa on siis kiireinen kesä.

Loppuun..
HOI KAIKKI HÖRHÖT jotka tykkäätte heiluttaa ruumiinosianne kameran edessä musiikin soidessa, klikklik (Stekatkaa uusin päivitys)!

Nähdän Desussa!


2 kommenttia:

  1. No huhhuh, puheohjelmaa aiheesta cosplay ja ulkonäkö(paineet) ja lupaus jostain uudesta? Nyt kyllä kuulostaa kiihottavan jännittävältä, ainakin pelaat kovilla panoksilla jos ei muuta! :D

    Täytyy varmaan vaivautua paikalle ;3

    VastaaPoista
  2. "..yrittänyt saada aikaan pakettia, jota ei olisi jo käsitelty jo miljoonassa cosplay- blogissa".

    VastaaPoista