12.2.12

Kitacon IV hypetystä!


Kitacon Tuli ja meni. Ja voin sanoa heti näin alkuunsa, että sitten oman ensimmäisen Animeconin ei ole jäänyt conista näin hyvää fiilistä! Coni ei ollu peruskävijän silmissä välttämättä paras, mutta koska olin ohjelma/järjestäjä puolella juoksemassa tuliperseen alla koko päivän niin jäi hyvämieli ja onnistuneet tunnelmat kaiken kaikkiaan. Ihanaa kiitos Kitacon!

Mitä sitten tein Kitassa? Noin yleisesti katsomassa, että homma toimi yhdistyksen järjestämän ohjelman puolesta ja pitämässä itse ohjelmaa. Ensimmäisenä Cosplay-deitti, jonka tiedän jääneen vähän alisuoritetuksi, mutta kaikilla tuntui olevan hauskaa ja homma luisti onneksi mutkitta. Tämän vuotinen deitti jäi ehkä viime vuotta vaisummaksi, mutta korjatkaamme tämä asia chibin-deittiin mennessä.


Deitin jälkeen meillä oli edessä 15min. pukujen vaihto cosplay-kilpailun väliaika-showta varten. Sitä oli yhdistyksen kanssa harjoiteltu vajaa puolivuotta ja tyytyväisenä voin sanoa "Tosi jees!" Omasta näkökulmastani vedimme viime vuotta paljon paremmin. Tanssijoita meillä oli enemmän, varmuus ja kuvioiden vaihtuminen oli vaivatonta ja liikkeet olivat suht yhtäaikaisia. Uskon, että olisi mennyt vielä paremmin jos olisi ollut aikaa käydä lavatreenit läpi ennen varsinaista showta. Tehän voitte itse nyt tuomita. Onko ihan paskaa? :D

Jo tykkäsitte tästä, käykää tykkäämästä Fredrikistä  !

Tanssiesityksen jälkeen itsellä oli tunti aikaa hengähtää ja syödä ennen omaa luentoa. Toivon mukaan puhuin ihan selkeästi ja Cosplay-proppien alkeet vierivät ymmärrettävästi kuulijoiden korviin. Viimeinen oma osioni luennosta jäi epäselväksi ja olen pahoillani tästä. Jostain syytä huomasin vasta salissa, kuinka pöljästi olin ABS/styreeni tyhjiömuovauksen pohjustanut. Noin muuten meni ihan nappiin, vai? Kiitos Harrille jeesistä ja pienestä Jesmoniitti/vinamold muovivalamis kursista loppuun. Kiitos kuulijoille, toivottavasti tästä jäi jotain käteen.
Ennen kotiin lähtöä ja rasvaisen kinkkirruuan tankkaamista, olin avustamassa ohjelmanumeroa Tanssitunti J-tyttöpopin tahtiin! Olin posittiivisesti yllättynyt, kun huomasin että tanssitunnille saapui enemmän kuin 2 ihmistä. Koska luulin etteivät ihmiset conissa jaksa hikoilla. Kyllähän osa kesken lähtikin, kun kunto loppui tai meikit alkoivat valua, mutta mallikappale tanssijana sinnittelin itse peruukki päässä loppuun asti. Hikihän siinä lensi, mutta hauskaa oli. Kiitos Stellalle tunnista!
Nämä omat coniraporttini alkavat varmaan kyllästyttää kaikkia, koska en yleensä näe niissä mitään ragettamista. Viime vuoden Animecon on ollut ainut poikkeus. Eli sii kaiken kaikkiaan Kitacon oli mahtavaa settiä ainakin itselleni! Se että saa juosta pää kolmantena jalkana on nähtävästi nautinnollista. Homma pelitti, tekniikka toimi, kävijät jaksoivat raahautua luennoille jne. Kitaon IV on yhtä ylistystä! Paluu matkalla syntyi kaikennäköisiä ideoita tulevaisuutta varten ja eeppistä settiä lensi yhden jos toisenkin suusta. Kaikki ei välttämättä kovin fiksua, mutta hauskaa kyllä.

Seuraavaksi vuorossa olisi Oulun Chibicon, joka tulee olemaan samanlaista juoksemista kuin kitaon. Yhdistyksen puolelta paljon ohjelmaa ja cosplay-kilpailun kanssa säätämistä.

Ryhmän poimuaivot ja pahisjengin Kuikelo.

Hei hei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti