17.1.12

Desucon Frostbite eli tosi jees viikonloppu!


Tuijotan Frosti-chanin kenkiä
Takana Lahti viikonloppu, yhdistyshommia ja vähäpukeista cosplayta.  Frostbitelle ja heidän sidosryhmävastaavalleen isot kiitokset kutsusta tapahtumaan!  Hienoa että on vielä ihmisiä, joilla on kiinnostusta/innostusta ottaa itse yhteyttä erinnäisiin tahoihin, eikä aina tarvitse itse olla tyrkyllä. Eli iso kiitos pj:n ja muun edustusjoukon puolesta!

Ihmiset tuntuivat olevan kaukaa kiinnostuneita, mutta harva uskalsi tulla lähemmäs pöytää. Läppärillä esittelyvideon pyörittely tuntui olevan seminaarissa tehoava kikka ja niin se oli nytkin. Video kertoo enemmän, kuin epämääräinen selitys. Kävijöiden lisäksi kiinnostusta oli myös conjärjestäjien osalta. PJ hävetköön nyt edustamistaan. Kun nämä conin pitäjät tulvat kyselemään niin  pitäisi myös näyttää kiinnostuneelta, eikä vain olla kiinnostunut tarjoamaan ohjelmaa. Olin väsynyt ja tööt ja aijon kaivaa erinnäisten henkilöiden sähköpostit ja pyytää henk.koht. anteeksi. Osaan olla ensikerralla vähemmän unessa ja enemmän reipas. Osa hienoista ihmsisitä tuntui eksyneen pöytään myös juuri silloin, kun olit itse ohjelmaa kuuntelemassa tai ruokatauolla. Väärässä paikassa väärään aikaan!

Sain vihdoin oman miniflunssan!

Sibeliustalo oli toimiva niinkuin aina. Faye hihhulointi arvelutti aluksi, mutta lämmitykset olivat sibeliustallolla kohdallaan, joten EI, ei tullut kylmä. Sitä moni ihminen kävi kysymässä. Tilat toimivat niinkuin aina, metsähalli oli valoisa kuvaustila, eikä pimeä persesilmä.

Talvidesusta tuli kuultua loppujen lopuksi aika vähän ohjelmaa, koska aika meni yhdsityspöydän takana istuessa. Jpop -tyttöjen elämää kultaisessa häkissä, ei moitittavaa. Selkeästi selitettyä ja mielenkiintoista tavaraa. Tosin itselleni lähes kaikki mistä luennolla tarinoitiin oli tuttuajuttua, ei mitään uutta. Mutta uskon, että tietämöttämille paketti oli hyvinkin avartava. Yuri - tyttöjen välisestä ystävyydestä ja Euro Cosplay: Kiinnostuneen kisaajan opas luennoilla kävi samalla tavalla. Sisältö oli jo kertalleen netistä luettu tai nähty. Ainut ohjelmanumero, jossa oli jotai uutta oli Cosplay-kisojen tuomarit, nuo lapsia syövät demonit. Ensimmäisen kerran olin myös  luennolla, jossa yleisö osallistui keskusteluun, wau. 

Jos nyt jotain negatiivista, niin iltabileiden ensimmäinen DJ. En tiedä kuka hänet oli hommaan värvännyt, mutta todella yksipuolista ja puuduttavaa jumputusta sen parikymmentä minuuttia mitä jaksoin kuunnella.Toinen DJ oli parempi, muttei hänkään kummoinen tapahtuman luonteeseen nähden. En yleensä vietä coniltoja alaikäisten kemuissa, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen normaalista. Odotin, että metsähallissa oli pauhannut animeremixit, j-pop tai rock, mutta sen sijaan siellä soitettiinkin sitä samaa peruspaskaa kuin perusyökerhossa. Olin pettynyt. 
Kotimatkalla meno oli väsynyttä.

Talviconi ei vedä vertoja kesälle, mutta toisaalta tuo piristystä pimeyden keskelle. Oli pöljää huomata miten paljon pidempään Lahdessa on valoisaa Ouluun verrattuna. Toimiva con, kauniita tyttöjä (esim. nuo alla olevat), hikisiä nörttejä eli mahti viikonloppu. Kiitos kaikille. 

Ja vielä Frostbiten kuvasaalista!
Montakertaa teki mieli mennä ehdottelemaan Bible Black cossaajille eroottis-sävytteisestä kuvaus-sessiosta, mutta olin sitten nössö ja en kehdannut. Ryhmä oli ihan ehana!
<3

Seuraavana olisi vuorossa Kitacon 11.2. !


2 kommenttia:

  1. Oli tosiaan hiano kokemus ensimmäiseksi talviconiksi =D

    Ja näin ohimennen, ilmoittaudun Bible Black-ryhmän Shinobuna (punatukkainen) ja kysyn sellaista että saako ton ottamasi kuvan mahd. laittaa dA:han/jonnekin? Ja mitä nimeä kiitän kuvasta?

    VastaaPoista
  2. Tottakai tottakai :) Fanitin ryhmäänne iha kympillä.

    VastaaPoista