4.12.11

Messuilua


Joulukuun ensimmäinen viikonloppu kului yhdistyksen pikkujouluja viettäessä, krapuloidessa ja sunnuntaina edustaessa OF:ia Oulun naisten joulumessuilla. Takana on siis tapahtua täytteinen vkl. Lisäksi olen pahasti addiktoitunut Dance Central 2 ja myynyt sieluni sille. Kinectin osto oli iso moka.

Kauppa kävi ja sen huomaa vajaasta myyntitaulusta :DJoulumessut toivat lohtua conittomaan pimeään syksyyn. Pääasiassa olimme kerjäämässä rahaa OF:ille, mutta en voi kieltää etteikö pienenä takaa-ajatuksena ollut paikata pukuilun kaipuuta. Messut eivät olleet mikää perus conikokemus, koska esimmäkseen paikka täyttyi  "normaaleista "30-60-vuotiaista naisihmisistä.

Koulupuvuissa hyppinen siis oli vähintänkin mielenkiintoista, kun meillä muutamalla oli pelleä päällä ja muut heeboilivat tuulihousissa ja turkiksissa.Ihmisten reaktiot olivat huvittavia esim. Mononoke koulutyttöseurueensa kanssa seikkaili myynti pöytien välissä ja reilusti 80-vuotiaan miehen kommentti repeilytti pahasti hänen kysyessään "Missäs se tällainen sieni on kasvanut?" Paistattelimme ja "paistattelimme" hyvin randomisti kantautuvista aploodeista, osa niistä oli ivallisia osa ihailevia. Kaikenkaikkiaan hauskempi kokemus, kuin monissa coneissa missä on tullut vain hengailtua.  Ehdottomasti uusiksi seuraavan messutilaisuuden tullen.Cossista? Aijemmassa merkinnässäni sanoin tekeväni Shigure Asan Shuffle! - Desuneeguuguugaagaahaaremi animesta. Huomatkaa salainen viehätykseni paskaan kouluanimeen. Peruukki ei kuitenkaan koskaan saapunut perille, vaikka sitä puolitoista kuukautta odoteltiin. Onneksi ebay lähetti rahat takaisin. Eli hengailin Shuffle!:n koulupuvussa Asuka perukilla ja toivottavasti Frosbiteen mennessä se oikea Asan peruukki tippuu postilaatikkooni. Sitten voi ottaa kunnollisempaa shoottia.Vuoden 2012 henkilökohtaisesti odotetuin anime!
Jees ja oli pakko tehdä jotain tuolle ulkoasulle. Aina jää kiukuttamaan joku, mutta ehkä tätä nykyistä jaksaa taas katsella pidempään. Seuravana olisi sittenkin vuorossa Frostbite, koska heidän päästään tämä oli kuulemma hyvä idea. Toisin sanoen kuikuilen (taas) yhdistyksen esittelypöydän takana metsähallissa. Siihen saakka...


Kiitos ja Heihei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti