10.11.11

Papepipupäpö


Oho, unohdin päivittää. No mutta mitään mahtavan upeaa ei ole tapahtunut, joten ei haittane pieni tauko. Eurocosplay karsinnat youtubesta olivat tosin vähintäänkiin eeppiset. Ruotsin edustajan puolesta minulle tuli tosi paha mieli ja näen tästä varmaan tulevaisuudessa painajaisia : (


Tässä muutama viikko sitten alkoi hirveästi mieli tehdä jotain kivaa koulupukua, joten repäisin kankaat ja aloin hommiin. Tämä työtapa on se mitä pitäisi aina noudattaa eli aloittaa työskentely heti inspiksen tultua, ettei se ehdi kadota minnekkään kesäkuun kiireisemmille viikoille.

Paskanruskeaa raitaa värjäämässä.


Katolilainen koulutyttö ilman liiviä.
...Usein cosplayblogit ja kavereiden suunnitelmat sisältävät listoja asuista, jotka tehdään sitten tähäntuohonjasiihen coniin tuolloinjatällöin. Joo joo mussutin tästä jo edelliessä postauksessa ja jatkan sitä vielä. Asut päätetään vuotta ennen conia, mutta itse tekeminen alkaa vasta viikko/kk ennen.  Traconissa 'Cosplayjournalismi netissä' - paneelissa taisi olla puhetta juuri tästä, kun asulistat eri coneihin ovat valmiina vuotta ennen, mutta sitten yhtäkkiä onkin enää kuukausi coniin ja kaikki mukavat jutut kuten WIP-kuvat ja tutot jäävät väliin juuri sen kiireen takia.

Heitänpä teille haasteen! Yrittäkää tehdä asu heti, kun se juolahtaa mieleenne. Tehkää se valmiiksi rauhassa ja päättäkää vasta asun valmistuttua minne sen pistätte. Eurocosplay-ja WCS-kisat ja ryhmäcossit ovat tietenkin asia erikseen. Mutta noin muuten, kuinka moni jaksaa ja uskaltaa tarttua tähän haasteeseen, jään innolla odottamaan.

Oma coni kauteni loppuikin Traconiin, koska en laske Keminkämäisiä mangapäiviä coniksi. Lähinnä ilmaisten junamatkojen takia kävin puhumassa läpiäpäähäni aiheesta X. Gaala ja Talks minun PITI katsastaa, kunnes huomasin menopaluu lentolippujen hipovan 100e ja autolla on ravattu etelässä heinäkuusta syyskuuhun kolmeen kertaan, joten sekään ei houkuttanut. Harmittaa, mutta köyhän on turha itkeä. "Mee töihin laiska paska!" Juu-u, varmasti.

Ensi vuoden coneja odotellessa... Desucastiä kuuntelevana ihmisenä yhdyn siihen, että ensi vuoden conit ovat kadonneet jonnekkin. Talvella olisi elämää valaisemassa se Frostbite ja Kitacon. Kitaan menen, koska tarjolla on ilmaista ruokaa ja matkat ohjelmaa vastaan. Frostbite? Desuilut taitavat jäädä suosiolla kesään.Ja vaikka kevättä onkin kohdannut con-kato niin positiivisena puolena on, että ehdin keskittyä vain ja ainostaan pääsykokeisiin (ja kesän cosplay-pukuihin :D ) Ja  ja ja kaikki hienot ihanat ihmiset painavat nyt tästä anikiin itsensä. Koska keväällä ei ole coneja, olemme keksineet sille ajalle jotain muuta mukavaa aktiviteettiä.

Seuraavan kerran Rullis suunnistaa cosplaypuvussa naisten joulumessuille! Mutta siitä seuraavassa postauksessa.

Heihei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti