8.10.11

Kemin Mangapäivät VOL.2


Tracon oli viimeinen isompi tapahtuma tälle vuodelle, mutta kävin piristäytymässä ja pukuilemassa Kemin kulttuurikeskuksen  pikkutapahtumassa. Päivä meni shoottailessa, luennoidessa ja tuomaroidessa cosplay-kilpailua. Onnea voittajille vielä kertaalleen.

Luentomme löytyi ohjelmasta nimellä "Cosplay-proppien alkeet". The Elffi on pitänyt aiheesta Suomen joka kolkassa luentoa, mutta päätimmepä silti vetää oman version. Toivottavasti emme selostaneet samoja tämän vuoden coneissa kuultuja asioita, sillä en käynyt yhdelläkään elffin luennoista. Mahtoi olla ensimmäinen kerta, kun säästyin oudolta änkyttämiseltä ja lagailulta luennon alussa eli kehitystä on tapahtunut. Myös se raivostuttava "niinku" on kadonnut tai ainakin roimasti vähentynyt. Minulla on aina vakkari kuulijat, joilta pyydän risuja suorituksestani.Erinnäisillä pohjoisen mangapäivillä, Animeseminaareissa, Kitaconeissa järjestettyäni ohjelmaa olen huomannut viimeisen vuoden aikana, että ne vetävät minua koko ajan enemmän ja enemmän puoleensa. Samaan aikaan haluan kuitenkin kehittyä cosplay-harrastuksen saralla ja pystyssä on myös pidettävä omaa yhdistystä ja pj:n roolia. Näin työttömänä avoimen yliopistolaisena minulla on toistaiseksi aikaa, mutta jahka opinnot taas kutsuvat niin voi olla, että joudun itkien hyvästelemään jommankumman vapaa-ajan aktiviteetin. Molempia voi toki jossain määrin harrastella, mutta jos haluaa saada aikaan suuria on keskityttävä yhteen asiaan. Lääppää on tosin lentänyt siitä, että ohjelma/tapahtumien järjestämispuolelle siirrytään vasta siinä vaiheessa tosissaan, kun sinusta tulee vanha ja ruma. Olen neuvoton, mutta yritän lohdutella itseäni ajatuksella, että tästä vuodesta pitää ottaa kaikki irti kun vielä pystyy.Shoottailua Kotobuki Ran - Super Gals - sarjan päähenkilöstä. Hävettää myöntää, mutta sarja on yksi lemppareistani. Puvusta nyt ei ole suurempia maininan aiheita, koska kaikki oli suurimmaksi osaksi ostettua. Hame oli työläin osa, sillä valkoiset raidat piti omilla sievillä kätösillä värjätä. Valmista oikeanlaista ruutukangasta kun en löytänyt. Peruukki on Angelan, jota cossin viime kupliissa. Nipsnaps, tukka rullalle ja hiustenkuivaajalla kiharsin sen kikkuraksi. Jotain uutta tästäkin asusta opin.

 


Edessä on kylmä ja pimeä talvi. Pitänee siis nauttia vielä syysauringosta ennen kuin se painuu mailleen, yrittäkää tekin. Heihei!

EDIT: myös Kaiska oli syötävän söpö ;_; <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti