12.7.11

Ennen aconiaAsuka valmis päästä varpaisiin, eikä mitää jääny viimeiseen iltaan. No okei, ripsiliima on vielä ostamatta, mutta mitään varsinaista tekemistä ei ole. Olen selkeästi kehittynyt : D Hajoiltaa keskeneräisiin pukuihinne (esimerkiksi kaverit, joiden Rei ja Mari makkarankuoret ovat vielä kesken)... 

Olen ihan tyytyväinen pukuun, vaikka olen edelleen sitä mieltä että se pitäisi olla lateksista tehty. En siihen kuitenkaan ruvennut, koska plugsuit ensimmäiseksi lateksi vaatteeksi olisi aivan liian haastava. Kyllä, lateksi, PVC ja vinyyli ovat 3 täysin eri materiaalia, tuntuu ihmisillä nimitykset välillä sekoittuvan. Mutta enivei, turha päivitys, ei asiaa, vain muutama WIP-kuva ( kuvat kivoja, skippaatte kuitenki tekstin).

Kyllä, olkapanssarit PEPSI-pulloista...
...Ja lopputulos ei ole yhtään hullumpi.

Sammakonreisipaistos!

Hämäräkuva :D Ei kenkiä, ei peruukkia, ei meikkiä, muute redi.


Nähdään Animeconissa!3 kommenttia:

  1. Pepsipulloista olkapanssari, hyvin kekseliästä. Olisin nyt kysellyt, kun kaverini kanssa ilmeisesti hänen pyynnöstään samaa cosplayta ollaan tekemässä, että saanko varastaa ideasi omaan cosplayasuuni? Tottakai jos joku tulee kysymään, mistä idean keksin, tyrkin hänet sinun nimerkkisi luokse.

    VastaaPoista
  2. Olkaa hyvä vain. Alunperin minun piti sulattaa ABS-muovista olat, mutta muovi loppui kesken. Pullot olivat hätäratkaisu, mutta jos idea kelpaa niin käyttäkää ihmeessä.

    Onnea plugsuittien tekemiseen.

    VastaaPoista