23.6.11

WIPAnimecon.. siihen on muutama hassu viikko ja Asuka valmistuu niinkuin pitääkin. Kateellisena katselin desun conTV:tä viikonloppuna. Mahtava eurocosplay-kärkikolmikko! Olisin niin halunnut olla katsomassa, mutta ensi vuonna sitten.En päässyt desuun, mutta sen sijaan olen käyttänyt aikaani hyödyllisesti ja ommellut Kendollemme takin. En nimittäin jaksa kuunnella, kun mies alkaa kiukutella pikkulapsen tavoin ompelukoneen kanssa, kun jokin ei toimi. Varsinkin, kun tämä tapahtuu yleensä viikko ennen conia ja omat hermot ovat jo valmiiksi kireällä. Parempi siis hurauttaa takki päivässä valmiiksi ja ojentaa sen huoliteltuna.


Animecon kolmepäivää hikisessä plugsuitissa ei kuulosta houkuttelevalta, joten hengaan lauantaipäivän mukavan viileässä ja helpossa Asuka-kesämekossa. Kangas oli kallis yhyhy, mutta mekon tekemiseen ei onneksi uponnut päivää enempää aikaa. Huolittelua ja asusteita vaille valmis oleva cossi.Lahkeet ompelematta, Tkpl ja Ekpl kiinnittämättä ja monta miljoonaa muuta asiaa kesken. Kesti kauan ennenkuin uskalsin leikellä mallikappaleen  palasiksi ja aloittaa varsinaisen vinyylin leikelyn. Kamala on  ja roikkuu vielä mallinuken päällä miten sattuu, mutta kyllä siitä kalu tulee.

Kyllä kyllä, keskeneräinen muotti ABS muovisulatusta varten!Mikäli jaksaminen riittää niin WIP-kuvia on vielä ennen conia tiedossa, toivotaan. Mutta nyt kuitenkin... 


Älkää reivatko päitänne irti...
...Paipaiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti