2.6.11

NEXT!Seuraavaksi luvassa suuria suunitelmia
Mystiset kuvat edellisessä postauksesta olivat seuraavasta hahmosta.

Olenko hullu vai hullu?
Seuraava jo meneillään oleva projekti on Asuka Langley (Fukka jo arvailikin kyseistä hahmoa) ja kavereista olen haalinut itselleni joukon muita NGE-cossaajia. Kaiskan Mari edistymistä voi mm. seurata täältä ja Kendollamme on kova parran kasvatus meneillään. 

Ihastuttavan tsunderen plugsuit on tulossa tosiaan heinäkuun Animeconiin. Viime kesänä lagasimme krapulassa kaverini kanssa Traconin aikaan sorsapuistossa ja näin Rei koulupuku-cossaajan. Yhtäkkiä alkoi ärsyttää se kuinka en ole nähnyt Suomessa yhtään yritystä NGE-plugsuiteista. Ärsytti niin paljon, että päätimme kaverini kanssa tehdä ne itse. NGE on eeppinen sarja ja harmittaa, kun siitä ei kotimaan kamaralla näe cosplay-asuja. 

No viime kesästä asti olen päässäni käynyt läpi uudelleen ja uudelleen "sopiiko made in Finland kroppani ja olemukseni yhtään Asukaan. Entä jos joku rasvaletti nörtti haukkuu minut lyttyyn ja yhyybyhyy(NGE nörttejä on enemmän kuin tiedättekään)". Tulin pitkän pohdinnan jälkeen kuitenkin siihen tulokseen, että paskat! Jos joku haluaa  fäppiä Asuka ja Rei halityynyileen, koska reality sucks niin siitä vaan. Ei siis pahalla NGE-nörtit on jees, semmoisen kanssa yhteiselämääkin vietän. Tiedän, ettei anatomiani yllä ihan Asukan tasolle, mutta huijaan sen poseeraamalla oikeaan suuntaan, vetämällä vatsaa sisään ja hankkimalla huget kiilakorot. Toivottavasti kenenkään silmät eivät vuoda verta, koska anoreksia ei näytä tässä maailmassa hyvältä.


Moi osaan käytää GIMPpiä. Animeconissa nähdään.
Onko plunsuit sitten cosplay-itsemurha? Jos pystyn tekemään tämän asun hyvin niin silloin pystyn mihin tahansa. Vartalon myötäinen PVC-asu täytyy olla tarkkaan suuniteltu, jotta se istuu päällä ja jollei istu en sitä coniin pue! Evangelion on sen verran eeppinen sarja, etten  todellakaan lähde tekemään pukua herpaderpa asenteella. Tämän cossin nojalla on myös tulossa vihdoin sitä ABS-muovisulatusta.

Kropan lisäksi olen miettinyt myös hiuksia ja se alkoi yhdessä vaiheessa jopa käydä hermoilleni. Ota tästä nyt sitten selvää. Asukan tukka on välillä punaruskea, välillä vaaleanruskea, välillä oranssi, milloin mikäkin. Oli vaikea päätös  minkä värisen tukan sitä ostaa. Figuureita ja artwörkkejä katsellessa tukka oli usein oranssi. Evangelion runkkari poikaystäväni mielipide oli "Asukan tukka mielletään usein oranssiksi, ei ruskeaksi" ja tämä kommentti onneksi helpotti päätöstäni huomattavasti. Kiitos.
Postista tuli sitten tällainen peruukki hintaan 17,50e. Tukka ei ole kirkkaan oranssi eikä ruskea vaan jotain siitä väliltä. En ole koskaan joutunut kohtaamaan moista ongelmaa, joten oli pakko vuodattaa se sanoiksi.Korkoa 17cm ja hintaa postikuineen se 50e! Oma ennätykseni, sillä korkeimat mitä omistan ovat 12cm. PLEASER on kuitenkin laatu merkki, joten ostimpa heiltä mitä tahansa kenkiä, niin kykenen niillä kävelemään. 180cm Asuka voi olla hassu ilmestys mutta en suostu kävelemään vinyyli makkarankuori päällä ilman kunnollista jalkojen pidennystä. Anime mitoihin tähdätään! Myöhemmin lisää WIP-kuvia, siihen saakka...

...HablaHabla anna kameli, eikun siis onnea tämän cosplay-projektin kanssa!

2 kommenttia: