30.5.11

Bileet!


31.5. Onnea Rullarinkeli! Synttäri postaus! Vuosi sitten ensimmäistä postausta kirjoitellessa poistin sen, kirjoitin uudestaan, poistin, kirjoitin uudestaan. Useamman tunnin  jälkeen luovutin ja julkaisin sen enemmän tai vähemmän asiapitoisena. Ja nyt olen kaiken kokenut, paatunut blogaaja, ei nyt sentään. Nöyrä kiitos kaikille lukijoille, kun kiinnostuksenne on riittänyt ja olette urhanneet aikaanne tämän blogin seuraamiseen. Otan risuja ja ruusuja, kehitys idoita jatkossakin vastaan enemmän kuin mielelläni.


Oli mielenkiintoista huomata, että minut löytää "henkinen kyrpä" - google haulla ensimmäisenä listasta. 

Enivei, Animecon lähestyy hurjaa vauhtia ja yliopistonpääsykoe tuloksia jännitetään. Olen käynyt sähköpostisotaa Aconin esitelypisteiden varauksen kanssa, sillä yhdistyksemme voi bongata sieltä kerjäämässä jäseniä ja muuta mukavaa. Laitoin aiemmassa postauksessa linkin nettisivuillemme ja silloin ulkoasu oli vielä hirveä, mutta nyt ajan kanssa olen saanut koodattua jotain vähän nätimpää. Check it out! 

Postaus jää nyt vähän tyhjäksi, mutta ensi kerralla on luvassa jotain jännittävämpää. Synttäreiden kunniaksi annan jotain esimakua tulevasta cosplay-asustani. Yrittäkääpäs arvata!

Mallikappale.
Hmm, finnfoamia.
Oranssi tukka, siniset silmät.

Hohoo, paljastusta odotellessa.


EDIT: Niin ja vastailkaa ihmeessä tuohon oikealla olevaan kyselyyn, koska kerään tietoa uuteen tulevaan luentooni.

2 kommenttia:

  1. Joko oon kattonu liikaa Neon Genesis Evangelionia viime päivinä tai sitten olet oikeasti tekemässä Asukan vinyylikondomia. Jompi kumpi.

    Vinyyli on aina tosi jees!

    VastaaPoista
  2. Heheh kukatieskukaties, eiköhän se kohta selviä teenkö vai en :)

    VastaaPoista