14.4.11

Tampere Kuplii 2011 ja 雅-MIYAVI


Kupliiseen emme koko viikoksi löytäneet aikaa, mutta viikonlopun kävijät ja ohjelmat kävimme katsomassa. Cossista ensinnäkin sen verran, että Angelassa oli mielestäni jotain korvailtavaa, mutta kokonaisuuteen olin varsin tyytyväinen. Käytin monia uusia tekniikoita ja materiaaleja ja tulin taas astetta viisaammaksi... ehkä. Cossikisakin tuli koettua ja taso oli todella kova, kun muistelee kaverin tarinoita 2-vuoden takaisesta kupliista.Todella moni ihminen tuli kyselemään miksei finaali-paikkaa tullut. Ei siihen oikein osannut mitään vastata, mutta olin erittäin otettu monien cossaajien ja valokuvaajien tullessa kehumaan ja hämmästelemään pukuani. Kaverit kertoivat, että heidän takanaan cosplay-kisassa istuneet nörtit olivat vetäiseet henkeä minun astuessani lavalle ja sanoneet "OI mikä cosplay!" Repesin täysin kuullessani tämän :D Snow troopperit olivat ehdoton suosikkini kisassa! Harmitti etteivät voittaneet, mutta no.... yleisöäänestys on yleisöäänestys, en sano sen enempää.
Coni itsessään oli ehkä pienoinen pettymys. Toivoin enemmän hengailevia sarjakuva nörttejä, mutta sen sijaan tapahtuma-alue kuhisi Mikuja ja muita anime ihmisiä. Myyntipöydät olivat täyttyneet enimmäkseen suomalaisesta sarjakuvasta, mangasta ja animekrääsästä. Spawn-sarjan tai esim. muun vanhan käytettyn sarjakuvan myyntiin ei ollut kukaan innostunut, möö. Luennoilla kävin kuuntelemassa Marvelista ja
ikivanhasta animesta sunnuntai päivänä, kun ei ollut cosplay puku hiertämässä. En valita etteikö tapahtuma olisi ollut hyvin järjestetty. Homma pelasi paikka oli pieni, mutta silti toimiva ja aurinkokin paistoi lämpimästi. Tapahtuma ei vain ollut minulle. Oulusta asti en ole varmaan ensi vuonna tulossa kuplimaan, vaan kokeilen conirahoillani jotain uutta ja jännittävää. Nekocon, Bakacon, chibicon, who knows.


Nokka kohti uusia cosseja ja coneja. Animecon, Animeseminaari ja Tracon. Desuconiin kovasti olisin halunnut, mutteivat rahat millään riitä ja ne ovat TAAS päällekkäin pelitapahtuma(nörttien kokoontuminen) Vectoraman kanssa, joihin kuskimme kyllä tänä vuonna menee. Kesän cosplay asut ovat jo aluillaan mutta niistä myöhemmin.
Kuupliista suuntasimme Helsinkiin katsomaan MIYAVIa! Keikka valaisi elämääni eikä ollut etelän reissu ihan turha. Torture, shelter, We love you ja Are you ready to rock painuivat mieleeni mahtavina live versioina, joita en ikinä unohda! Miyavin takia matkustan miellelläni 600km.

Mies oli niin eeppinen kuin olin kuvitellutkin <3
http://www.youtube.com/watch?v=xaCzosrHWT4&feature=related5 kommenttia:

 1. Mä just löysin spawn kolmosen kirppiseltä priima-kunnossa ja ajattelin että, ompa awesome naishahmo :D Ihan mieletön!!

  VastaaPoista
 2. Sarjassa on muitakin asennehahmoja, suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. laita kuvat isompina ?

  VastaaPoista
 4. http://kuvat.aniki.fi/thumbnails.php?album=372&page=2
  Isompana voipi käydä katsomassa Anikista.

  VastaaPoista
 5. Miulla on siulle tunnustus miun blogissa :))

  VastaaPoista