14.2.11

Viimeinen Kitacon?Lyhyesti conista nyt kun univelat on nukuttu pois. Coniin mennessä oli vielä semmoinen tunne, että astun taas kehitysmaa.. siis conin kamaralle, mutta ei se ihan niin mennyt. Ohjelmaa saattoi olla vähän, mutta asiat sujuivat hyvin ja ainakin suurin osa osa ohjelmasta oli ihan jees. Cosplaykisan taso oli edellisvuosiin verrattuna yllättävän korkea ja tekniikka pelasi. Ainahan voisin alkaa vertailemaan Kitaa johonkin miljoona tapahtumaan, mutta ei en aijo. Kemin kulttuurikeskuksen tapahtuma oli mukava ja pieni avaus tälle conitusvuodelle.

Itse olin yhdistykseni kanssa vastuussa cosplay ja ulkonäkö luennosta, cosplay deitistä ja koko cosplay-kisan väliaikaohjelmasta, joka nakitettiin meille vasta viime minuuteilla. Aluksi olisi pitänyt vain tanssia, mutta se muuttuikin ihme hoopoiluksi lavalla.


Kiitos Kangaskasalle kuvista......Ja tällä heebolle http://jvarkki.otaku.fi/ :)
Nyt conin jälkeen tuli kummallinen tunne miten vaivaisen 3 ohjelmanumeron järjestäminen on vienyt minulta ja meiltä tuhottomasti aikaa (ja rahaa). Huvittavinta oli se, että ehkä vähiten suosioon noussut ohjelmamme SNSD Genie tanssi oki vienyt aikaa puolenvuoden harjoittelun verran ja usemman sataeuroa salivuokrien takia. Olen ylpeä tanssijoistani, vaikkei show mennytkään ihan putkeen. Genie meni ihan okei, mutta ihan okei ei riitä. Kun pyrkii täydellisyyteen pitää vain ottaa askel taakse päin ja kokeilla ensin jotain helpompaa. Genie oli aloittelijalle liian suuri pala purtavaksi.Vastoinkäymisistä huolimatta aijomme jatkaa paremman tanssin/shown harjoittelua kevään ja syksyn yli.

Deitistä, luennosta ja tanssista julkaisen videot, kunhan ne saadaan ensin purettua koneelle.  Kuulijat ja katsojat voivat enemmän kuin mielellään laittaa kommenttia, palautetta tai taltioitua materiaalia rullarinkeli@hotmail.com osoitteeseen. Seuraavan kuukauden keskityn opintoihin ja tulevaan pukuuni, jonka voi bongata huhtikuussa Tamperekupliissa.Normaalisti uskaltaisin sanoa "kiitos conista, ensivuoteen!" MUTTA... Pohjoisen coniin ei tunnu löytyvän tarpeeksi innokkaita tai tarpeeksi uskaliaita järjestäjiä. Liekkö 28 asteen pakkanen karkoittanut kaikki etelään. Itse olen innokas ohjelman järjestä, mutta koska en ole paikkakuntalainen on vaikempaa ottaa isompaa titteliä tapahtuman tekijänä. Kävijät tuntuvat olevan surun murtamia ajatuksesta ettei coni enää palaa, mutta ainahan kävijät rakkaat voivat itse tehdä asialle jotain. Jää nähtäväksi nostaako Kitacon päätään vai jäikö tämä minunki viimeiseksi Kitaconikseni.

Tältä erää ei muuta. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti