23.12.10

Edistystä ja ääneen pohdiskelua

Ahkerasti olen yrittänyt tehdä cosseja eteenpäin. Mutta lähinnä olen sortunut tilailemaan peruukkeja ja muuta härpäkettä Ebaysta. Ja miksi kukaan ei kertonut, että tekoripset ovatkin halpoja!? Olisin käyttänyt niitä cosseissa joka kerta, jos vain olisin tiennyt. Samoin tekokynnet. 60 paria ripsiä hintaan 6,5e jolla saisi suomesta 2 paria. 500kpl kynsiä hintaan 3,8e. Seppälän kosmetiikka osastolle ei ole enää asiaa, koska nuo riittävät minulle seuraavaksi 10-vuodeksi. 

Angela peruukki
Cassandra peruukki

4-metrisen nauhan tekoon meni usemapi tunti. a) Ensin valkoisen silkkinauhan kuviointi tusseilla b) pvc ympyröiden leikkaaminen ja liimaaminen nauhaan c) valkoisen silkkinauhan kiinnitys violettiin silkkinauhaan.
Mutta kannatti, sillä nauhasta tuli ihan siisti.
Angelan tissiarmor on pintamaalia vaille valmis. Liivit on tehty softiksesta, kun en ABS-muovin kanssa viitsinyt ruveta leikkimään. ABS olisi saanut parempaa jälkeä mikäli kokeilu olisi onnitunut, mutta jätin kalliin kokeilun toiseen kertaan. Pähkäilen vain pitäisikö ostaa kallista chrome spraymaalia vai jotain muuta halvempaa. Samalla maalilla kun pitäisi maalata myös proppin kärki, olka-armor, toinen kenkä ja päähine.

Tällä hetkellä melkein toivoisin, että olisin saanut videolle miten kirosin propin leikkaamisen kanssa. Vaneria on vaivatonta sahata kesällä, mutta pakkasessa autotallissa toppavaatteet päällä se oli tuskaa. Pistosahakaan ei ole turvallisin työkalu, kun sitä pitää käsitellä paksut lapaset kädessä. Mutta sain propin kuitenki leikattua ja olin ollut fiksu enkä ollut heittänyt Tira kiekon jämiä kesällä roskiin. Tämä on kuitenkin vain pohja, jolle pursotetaan polyuretaanivaahtoa ja veistellään oikean muotoiseksi. Jos sitä siitä saisi videomateriaalia.Oikeasti minulla ei ollut taaskaan asiaa. Halusin vain hypettää, kuinka iloinen olen päästessäni MIYAVIn keikalle huhtikuussa! Ensimmäiselle maailman kiertueelle en päässyt, koska olin pieni köyhä lapsi ja toisella maailman kiertueella YO-kirjoitukset pilasivat mahdollisuuteni päästä keikalle. Kolmas kerta toden sanoo. Alkuunsa näytti tosin taas siltä, etten pääse koska Tampere kulpii on 9-10.4 ja keikka 13.4. Onneksi on kavereita ja kavereiden kummitätejä, joiden nurkissa voi loisia aina muutaman päivän. Onneksi on mies, jolla on autokortti ettei tarvitse maksaa mahdottomuuksia paskasta VR:stä. Ahahah ja liekkö tämä japanivillitys laantunut, kun ensimmäisen kerran Miyavin liput menivät 15min ja nyt liput ovat olleet viikon myynnissä ja silti niitä riittää.

2 kommenttia:

  1. Millä tökötillä päällystit nuo tissiarmorit? Siis mitä tuo valkoinen aine kolmannessa kuvassa on?

    VastaaPoista
  2. Päällystys on tehty tikkurilan talomaalilla.

    VastaaPoista