16.11.10

Talvi on ihan pyllykakka!

Pimeys masentaa. Ulkona on kylmä. Lumi on perseestä. Talvi on perseestä, mutta onneksi cosplay on harrastus, jonka pariin voi syöksyä näinä talven synkkinä hetkinä. WCS karsintojen katsaus on ilahduttanut, sekä harmistuttanut minua niin kuin muitakin, mutta siitä en tällä kertaa jauha. Suomi pärjäsi myös loistavasti cosplayn EM-kisoissa, jee hyvä Suomi!

Viime päivinä on tullut mietittyä tätä blogaus asiaa, joten kirjoitampa tänne sen täytteeksi. Eli... keväällä kun kaavailin omaa blogia olin aluksi sitä mieltä, ettei minulla olisi niin paljon sanottavaa ettäkö sitä olisi järkevää aloittaa. Toisekseen olen huono kirjoittamaan. Mutta nyt puolen vuoden jälkeen olen huomannut, että blogin pitäminen on patistanut minut cossipukujen ääreen entistä reippaammin. En ole hyvä lyömään syvällisiä coni ja cosplay pohdintojani sellaiseen muotoon, että muutkin ymmärtäisivät ne. Eikä minun tarvitsekkaan. Kerron mieluummin editymisestäni pukujen kanssa (joskus avaudun kun tarvis tulee) ja se riittänee minulle. Joku osaavampi ihminen voi puolestaan haukata suuremman palan ja pohtia skenen mitä kummallisimpia ja mielenkiintoisimpia aiheita. Kukin blogaa tavallaan ja se on hienoa, eiks je? 

Eniveis...Viime kuussa 30.10. olimme pitämässä Kaiskan kanssa luentoa (cosplay ja ulkonäkö) Kemin mangapäivillä. Oli hauska huomata tapahtuma paikalle päästyään, että kaiskan sukunimi oli ohjelma lappusissa muuttunut Sarvelasta Järveläksi :D Miksiköhän näin. Luennolla tosiaan pohdittiin oman ulkonäön vaikutusta cosplay harrastukseen ja siinä samalla sitten sivuttiin sukupuolten väliseen taisteluun, plastigakirurgiaan, conisiveyteen sun muuhun. Toivon, ettei koko luento ollut pelkkää sössöä, nimitäin en ole mikään moottoriturpa tai sujuvin puhuja maan päällä.  Toimin tapahtumassa myös cosplay kilpailun tuomarina ja tämän näköinen voittaja kaarti sitten valittiin. 

3. sija Misty - Pokemon 2. sija - Ichigo - Bleach 1. sija Unkari - Hetalia
Oli mukava huomata että noinki pienessä tapahtumassa oli jopa 15 kisaajaa, ihanaa! 
Mitäs muuta...Olen kaavaillut myös ensi vuoden coni kalenteria, joka tulee kutakuinkin olemaan seuraavanlainen:

Kitacon 12.2.2011

Tampere kuplii 6.-10.4.2011

Animecon 15.-17.7.2011

Animeseminaari 20.-21.8.2011

Tracon 3.-4.9.2011

En jaksa ravata joka conissa, niitä kun tulee ja menee. Kauhistelin juuri lukiessani erään toisen cosplayerin coni suunitelmia, itselläni menisi ikä ja tereys. Parin kuukauden tauko aina conien välissä on jees. Desuconiinkin OLI tarkoitus mennä, mutta en osta sikaa säkissä. Liput ovat jo myynnissä, mutta 
mitäs ihmettä kun minkäänlaista ohjelmaa ei ole julkaistu. Ehkä ensi vuonna sitten. 

Täällä kertaa paras lopettaa tähän, jottei mene kiva postaus ähkyksi asioiden luettelemiseski. Btw, mistä näitä kävijöitä oikein tupsahtelee O_o Viime postauksessa ihmettelin samaa. 


Kiitos kaunis ja hei hei! 


2 kommenttia:

  1. Fear not, kyllä niitä lippuja vielä riittää ihan hyvin :D Neljä viidesosaa lipuista on vielä jäljellä. Pistettiin liput jo myyntiin lähinnä siksi, että uskollisimmat ja varsinkin hätäisimmät saavat ne ostettua ;).

    Mutta ei me toki sikaa säkissä aiota myydä, ensi vuoden conin ohjelmaa julkaistaan vielä tämän vuoden puolella niin voit sitten katsella, löytyykö kiinnostavia ohjelmanumeroita :3

    VastaaPoista
  2. Siispä ohjelmakarttaa odotellessa :)

    VastaaPoista