5.7.10

Tracon v, mi-tä?


Tracon tuli ja meni, conkesä 2010 on ohi. Ja se päättyi varsin odottamattomalla tavalla. "Numero 31, Aino Peltokoski, Tira - Soul Calibur 4!" En TODELLAKAAN odottanut voittoa, kun näin miten kova taso kisassa oli! Olen melko varma, että joidenkin mielestä en ollut voittaja ainesta ja rehellisesti sanottuna, mielestäni isot mekot olivat hienompia, kuin oma asuni. Ja ei, en ymmärrä miksi minä. Perustelut voitolleni julkaistaan kai myöhemmin netissä. En nimittäin muista mitä lopputilaisuudessa sanottiin, koska kaikki pyyhkiytyi mielestäni, kun pukuni ja numeroni huudettiin. Olen kuitenkin todella todella todella kiitollinen tuomareille, että pukuni sai tunnustusta. Puolen vuoden työ teetti tulosta, kiitos!

1. sija: tuomariston perusteet: luonteva esiintyjä, yksityiskohdat kohdillaan (<3), rohkea asuvalinta, proppi mahtava

                                                     Voittajan ilmeellä

Ja... Juuri kun menin mollaamaan ryhmökisoja. Taso oli kovinta mitä olen ikinä nähnyt. Muutama puuduttava show oli, muttei yhtään täysin paskaa. Tosin kuulemani tiedon mukaan 9 ryhmää oli perunut, joten ryhmien vähäinen määrä oli varmaan nostattanut tasoa. Miinusta sen verran, että petyin pahasti, kun robottimaisille tyllihametyttö ryhmälle ei annettu minkäänlaista tunnustusta. Se oli nimittäin aivan loistava show!

Tamperetalo oli aivan ihana, mutta outoa oli kun kävijöitä oli niin vähän, 3000 vai 4000ko se oli? Viimeksi 08 Animeconissa oli 10 000, mutta vähäinen kävijämäärä oli toisaalta paljon parempi, koska oli tilaa hengittää. Myyntipöydäkin oli tällä kertaa sijoitettu järkevästi, kiitos siitä. Miinusta löytyi ohjelman puolelta, sitä ei nimittäin ollut ainakaan minulle ja kavereilleni. Ryhmäkisan ja peruukki luennon kävin katsomassa. Desucon totutti minut liian hyvään, kun ohjelmaa oli siellä liikaakin. Mutta ei se mitään, koska sorsapuistossa oli mukava istua helteellä ainakin sunnuntaina, kun ei ollut cossia.
WCS Pari on muuten ihana, en perustele.

Kiitos järjestäjille, tuomareille, kävijöille, kavereille, kisaajille ja cossaajille, Kiitos Tracon V! Tämä con oli ikimuistoinen ja sitä kultainen pyttyni symboloikoon! :D

Matkoista vielä sen verran että... Minä vihaan junia, junat on perseestä. Ei ikinä enää conniin junalla. Pendoliinon 1 luokkaan jouduttiin menomatkalla, kun muualle ei mahtunut. 50e opiskelija hinnalla. Siellä ei toiminu edes netti ja ainut ero turisti luokkaan oli se, ettei vaunu tärissyt. LOL iso LOOOOOOL, oikeesti lol prkl!

Joo kuitenkin, AUTOLLA vuoden 2011 coneja ja cosseja odotellessa :)

PS: Pari vk sitte laitoin tuohon oikealle palkille kyselyn ryhmäcosplaysta. Vastatkaa kiitos, tarvitsen tietoa!

10 kommenttia:

 1. Isot onnittelut voitosta, todellakin ansaitsit sen. :D Olit ainakin allekirjoittaneen suosikki koko kisasta, ihan mieletön proppi ja mahtavaa liikkumista lavalla!

  VastaaPoista
 2. Voitto meni todellakin oikeaan osoitteeseen, on jo liian monesti sellaiset isot ja kauniit puvut voittanut, kerrankin rohkea ja täydellinen puku voitti. En millään malta odottaan kun näen taas sinut cossaamassa ! Oikeastaan ihastuin Yoko cossiisi ja nyt kun näin tämän Tira cossisi minusta on jo tullut fanisi.(: Jatka samaan malliin ja yllätä meidät uusilla cosseillasi !

  VastaaPoista
 3. Tuo sun hyppy ja liikkumine on niiiin jetsulleen että ahh tekee hyvää katsoa :D <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos ;_; miksi minun fani on anonyymi :D No tule conissa moikkaamaan ^^

  VastaaPoista
 5. Liila nukke(robotti)tyttö kiittää! Vaikka mitään tunnustusta ei tullut, kokemus oli niin mieltä räjäyttävä että pyrimme tekemään jonkinmoista ryhmää joskus toistekin!

  Kiitoksia, piristää päivää tälläiset pienet huomautukset niin todella <3

  VastaaPoista
 6. Jatkakaa samaan malliin ja aiheuttakaa lisää kylmiä väreitä :D

  VastaaPoista
 7. Tira on aivan ihana hahmo ja AAAAAA onnea sinulle! :o Mulla on ollu pakkomielle Tiraan ihan aina ja ois ollu mahtava olla Traconissa katsomassa sinua, mutta höh. :( Olin desuconissa ja sielläkin oli hieno Tira kyllä!

  VastaaPoista
 8. JA JUST NYT TAJUSIN ETTÄ OLIT SIELLÄKI SE SAMA TIRA.

  VastaaPoista
 9. Jep, oli molemmissa conissa sama puku :D Aina ei hoksaa, mutta kiitos kehuista. Ensi vuonna ei tule Tiraa, mutta sentään jotain muuta Soul Caliburista :)

  VastaaPoista