12.7.10

Eeppisiä suunitelmia ja pulaa henkilökunnasta

Olen tässä jonkun aikaa mielessäni kyhäillyt ensi vuodelle mahdollisia ryhmäcosplay ideoita. Yksi show on jo aluillaan ja harjoituksetkin rullaavat, mutta toisen shown väsääminen kuumottais nääääin paljon.


Pari vuotta sitten syksyllä 08 päätimme entisen Hellsing ryhmämme kanssa esittää hemaisevan shown sarjasta Shoujo kakumei Utena. Harjoituksia oli muutama kipale, mutta siihen se sitten jäi.  Porukka muuttui ja tilalle tuli Tengen toppa.  Näin jälkeen päin ajatellen oli hyvä ettei sitä showta koskaan tehty, koska lopputulos ei olisi ollut kovinkaan loistelias. Nyt kokemusta on taas hitusen enemmän ja olisi aivan ihana tehdä show sarjasta, jota rakastaa ihan mielettömästi. Ongelma on vain se, ettei ole tarpeeksi  henkilökuntaa. Mahdollisesti kasassa olisi 4-5 ihmistä, riippuen siitä kuinka kauan ryhmämme ainut mies-sukupuolen edustaja joutuu siellä intissä sotimaan. 

Eli, löytyisikö Oulun seudulta yhtä ainutta Utena fania, joka olisi valmis tekemään eeppisen shown eteen töitä ensi keväänä? Ryhmän minimi täyty olla 6henkilöä (max 15), muuten tämä hanke siirtyy kauaskauaskauas tulevaisuuteen. Sähköpostia osoitteeseen rullarinkeli@hotmail.com tai kommenttia.

Ja ihan mukava huomata, että tätä blogia lukeeki joku, oikeesti. Siitä ei ole kun pari vk ku laitoin ton laskurin ja oon niin noupadi, että yllätyksellinen kiitos isolle numerolle. Mahdollista sekin että kaikki on vaan vahingossa eksyny tänne. But thanks anyway!

5 kommenttia:

 1. Harmi että Oulun ja Kuopion välillä on näitä kilometrejä himpun verran liikaa, muuten hyppisin jo innosta kattoon. Mutta lupaan olla eturivissä fanittamassa esitystänne sitten kun se valmistuu :)

  VastaaPoista
 2. Sitten jos,.. tätä en suostu pienellä porukalla tekee, koska se ei vaan näytä hyvältä. Harmittaa ku tietää, että eteläss olis tälläsii esityksii paljo enemmä innokkaita osallistujia, mutta ku ite en siellä asusta niin ei auta. Stalkkasin sunki blogii että aaaa Nanami, mutta ku tiesin että jossai etelässä asut niin yhyy ;_; Mutta pidetään toivoa yllä :D

  VastaaPoista
 3. Sun pitää mainostaa tota enemmän ja ahkerasti vaan niin saatte sen isomman porukan kasaan ! (:

  VastaaPoista
 4. Missä kaikki Oulun lähellä asuvat cossarit oikein luuraa FFUUUUU!

  VastaaPoista