28.6.10

"Vittu kun vituttaa"Kuvaa hyvin tämän hetkistä olotilaa. Kyllä, tein pari päivää sitten Tira sormilleni uuden pinnan ja ajattelin tässä illan  ratoksi maalata ne. Chrome maalipurkki päätti kirjaimellisesti rähjähtää käsiini..... JEEE! Selvisi ainakin, että spraymaali ei käy käsivoiteesta, koska ne kutisevat nyt ihan perkeleesti! Täytynee huomenna noutaa uusi putelli hintaan 11.50e, ei mitää halpaa. Ei sillä ettäkö cosplay halpaa olisi muutenkaan, mutta voi saatanan perkele, anteeksi. Tämä on kamalaa.

Jos nyt unohdetaan tämä spraymaali katastrofi, niin viikko menee kutakuinkin itseäni psyykatessa Traconin pukukisaan. Minut on jätetty totaalisesti yksin tänne pohjoiseen meditoimaan ja valmistautumaan, koska petturimaiset seuraajani matkasivat jo tänä aamuna etelään. Puku ja proppi alkavat siis kohta olla esiintymiskelpoisia, joten tulkaa sanomaan Traconissa kukkuu, moi tai mitä ikinä haluatte. Toivotaan, että tulee kova kisa, onnea kisaan teille ja onnea minulle, nähdään Traconissa!

Ps: Oli muute ihan mahtavan eeppinen juhannus! 12 ihmistä ahtautuu 5 ihmisen saunaan, muuan miespuolinen ystäväni saunoi 15 tuntia juhannuspäivänä ja kävin yhden illan aikana 10 kertaa uimassa, saunassa, uimassa... Ja vaikka mitä muuta. Onneksi juhannus on vain kerran vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti