17.6.10

Mitä seuraavaksi?

Seuraavaksi on tulossa jotain uutta ja mahtavaa, tosin nämä uudet mahtavat suunnitelmat riippuvat siitä kennen kanssa, missä ja milloin cosplayaan seuraavan kerran. Ja mihin kilpailuihin mahdollisesti otan osaa(tietenkin on se Traconin pukukisa, mutta enivei). Varmaa ei ole milloin seuraavan cossin toteutan, mutta toivottavasti lähiaikoina. Ja no jos en ihan lähiaikoina niin jossain vaiheessa. Kun ehdin ja on rahaa ja aikaa. Aikaa oikestaa on, mutta rahaa ei. Joten...

Angela

Angela on tosi symppis! Angela on sarjakuvasta Spawn, jota olen palvonut viimeiset 8 vuotta. Noin vuosi sitten, kun luin sarjiksia uudestaan tuli mieleeni että "hei miks ei, sarjakuva on mahtava, mahtavat puvut ja Angela on tosi äijä!" Aivan ihanaa. Angela on siis Taivaasta tullut jumalan lähettiläs, joka metsästää maan päällä helvetin sotilaita, upseereita Spawneja. Angela on sivuhenkilö, mutta oleellinen sellainen. En kerro enempää, koska saatan spoilia. Mutta Angela on enkeli, ilkeä sellainen. Ei ehkä näytä enkeliltä, mutta on kuitenkin.

Luvassa muutakin, mutta en niitä kyllä nyt paljasta, koska liittyvät tulevaan ryhmäcossi porukkaan ja liian aikaista paljastaa. Mutta tämä Angela taas on hautunut niin kauan päässäni, että oli pakko.


3 kommenttia:

  1. ja taas 'hieman' horahtava puku ! :D no ei siinä onhan tuo ihan hieno ! (:

    VastaaPoista
  2. Taas varmaa näitä naishahmoja millä on isompi muna mitä suurimmalla osalla mieshahmoista :D

    VastaaPoista
  3. Niin, hahmosuunittelijathan ovat hyvin loogisia, kun kuvittelevat että pala panssaria rintojen päällä suojaa taistelussa.

    VastaaPoista