14.6.10

Desuconin jälkeen

Pitkän tauon jälkeen tulee nyt pitkä postaus. Soul Calibur ryhmäesitys on takana ja ja.... aion nyt kirjoittaa.

 Lauantaina Tira - Soul Calibut IV

Elikkä, vaikka tällaisen shown kesto on vain 2 minuuttia sen harjoittelu vei 2 kuukautta. Suunittelu sitäkin enemmän.Tämä oli ryhmämme 3 show ja omasta mielestäni paras. Tengen toppa ja Hellsing ryhmäkisat olivat kivoja kyllä, mutta vasta nyt tuntuu, että teimme jotakin todella omaa ja erinlaista. Ja täytyy kyllä kiittää Esukaa, joka pyysi meitä pitämään Kitacon II ryhmäcosplayn ABC paneelia. Tämä paneelin teko sai minut todellakin pohtimaan ryhmäkisoja/näytöksiä, niiden plussia, miinuksia ja syvintä olemusta. Siinä samalla tuli halu tehdä jotai muuta, kuin vanhoja ja kulutettuja ryhmäcosplay ideoita. Otimme käytöön edes sen pienen lavasteen, valoja ja vakava mielisyyttä. Aiemmin showt ovat olleet huumoria ja sitä... tanssia mistä monet usein valittavat. Nyt oli toisin ja toivon, että nämä 'ei tanssin ystävät' edes nauttivat. Mitä omaan pukuuni tulee, Tira onnistui mielestäni hyvin muutamaa ongelmaa lukuun ottamatta ja ne aion korjata Traconin pukukilpailuun. Positiivista palautetta on tullut ja se motivoikoot minua ja meitä eteenpäin. Lisää saa lähettää ja myös negatiivinen ja rakentava palaute, sekä kommentit ovat tervetulleita.

Tämä ei siis todellakaan jää viimeiseksi shouwksi, vaan tämä esitys on askel kohti jotain suurempaa ja mahtavampaa showta. Sen vain sanon taas, että kokoonpano muuttuu. On muuttunutut, joka vuosi. Minä ryhmän liiderinä haluaisin lisää porukkaa näihin projekteihin, mutta kun ei sitä tarpeeksi motivoinunutta ja aikaansa uhraavaa porukkaa tunnu löytyvän mistään. Me pienen ryhmämme kanssa varaamme tanssisaleja, maksamme niistä paljon, harjoittelemme ja uhraamme aikaamme, jotta voisimme viihdyttää teitä. Mutta jos tästä vielä porukka hupenee en voi yksinkään esittää kaikkea, koska ryhmä on aina ryhmä. Siihen tarvitaan enemmän, kuin yksi ihminen. Joten sanon senkin tässä samassa postauksessa... Jos joku ryhmäesiintymisestä kiinnostunut lukee tätä, ottakaa yhteyttä. Katsotaan onko mahdollista, että jossain vaiheessa saataisiin isompi show aikaiseksi.

Sunnuntaina Eri Sawachika - School Rumble

Kiitos Desucon, kiitos sen kävijöille ja järjestäjille ja cosplaynäytöksen yleisölle. Kiitos myös kovasti paulautteiden antajille ja varsinkin isommille cosplay jehuille, jotka tykkäsivät shouwstamme, esim. Neiti Hoothoot.  Suurimmat kiitokset vielä Kaiskalle ja Antille, minun ihanille orjilleni, jotka jaksoivat tehdä töitä tämän shown eteen. Kiitos myös Sohvi avustajallemme. Ja vielä koska olen itserakas kusipää niin kiitän itseäni, kun jaksoin taas ohjata/suunitella/johtaa tätä projektia :D Aiempia ryhmäesityksiämme ei ole kummemmin huomioitu, (ei ihme kun ovat olleet niin paskoja) mutta sanon vain että meinasi tulla itku ja ilopissat samaan aikaan, kun kuuli että ihmiset oikeasti tykkäsivät. Anikin foorumilla, itse conissa ja muuallakin. Toivon kovasti, että piditte kiihkeästä Soul Calibur IV taistelustamme.

Kiitos. Ensi desua odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti